Presència catalana a la fase d’ascens a Lliga Femenina

https://www.basquetcatala.cat/noticies/8899

Leganés escenari, del 8 a l’11 d’abril, d’una fase d’ascens amb accent català de la mà del Barça CBS, el Lima-Horta, el Sant Adrià i l’Advisoria Maresme.

Cartell de la Fase d’Ascens a Lliga Femenina / FEB

El BARÇA CBS, el LIMA-HORTA BARCELONA, l’SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ i l’ADVISORIA MARESME participaran en aquest play-off d’ascens a Lliga Femenina després de finalitzar la fase regular de la Lliga Femenina 2 en les quatre primeres posicions del “Grup C” de la lliga regular. Santfeliuenques, barcelonines, adrianenques i mataronines conformaran la representació catalana a una fase d’ascens que tindrà lloc al Pabellón Europa de Leganés, entre els propers 8 i 11 d’abril de 2021.

En aquesta fase final, un total de 12 clubs (4 primers classificats del Grup A, B i C) lluitaran per assolir les 2 places en joc per disputar la Lliga Femenina Endesa 2021-22. En un nou format de competició que vertebrarà aquesta pugna per l’ascens, es conformaran 4 grups de 3 equips cadascun que jugaran una lligueta tots contra tots. Els 4 primers classificats accediran a les semifinals, i els vencedors aconseguiran l’ascens esportiu a la màxima categoria d’àmbit estatal.

FASE FINAL LEGANÉS 2021

– GRUP 1 FASE FINAL: BARÇA CBS, Pacisa Alcobendas i Celta Zorka Recalvi

– GRUP 2 FASE FINAL: Laboratorios Ynsadiet Leganés, LIMA-HORTA BARCELONA i Extremadura Miralvalle Plasencia

– GRUP 3 FASE FINAL: Baxi Ferrol, Ucam Primafrío Jairis i ADVISORIA MARESME

– GRUP 4 FASE FINAL: Osés C. Ardoi, SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ i Sinergia Soluciones Real Canoe

El BARÇA CBS d’Isaac Fernández ha completat una primera part de la temporada immaculada, amb un registre acumulat de 26 victòries i cap derrota. Les blaugrana avancen com a consolidats líders invictes i han estat les clares dominadores del grup, lluint el millor atac i la defensa més forta de la taula. El segon esglaó l’ha copat el LIMA-HORTA BARCELONA de Sergio Manzano amb un balanç de 23-3, segellant el seu passaport amb força marge, per davant de l’SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ. El bloc adrianenc, dirigit per Dani José, ha acreditat un cartell de 19-7 amb què es presentaran a territori madrileny. Per últiim, serà l’ADVISORIA MARESME de Jordi Vizcaíno l’equip que tancarà l’expedició catalana amb un bon bagatge de 16-10 per afrontar amb optimisme la prova majúscula al municipi del sud-oest de Madrid.

Més enllà de la fita dels representants catalans que es donen cita a Leganés, la nòmina de clubs del Bàsquet Català a la competició ha rematat els bons resultats esportius col·lectius a la taula classificatòria. El SEGLE XXI de Javi Torralba ha finalitzat el curs en 5è lloc amb 14-12, seguit d’un UNILEVER VILADECANS que ha signat la mateixa carta final en el seu brillant retorn a la categoria, opositant fermament a la fase d’ascens fins la penúltima data. Per sota de les d’Enric González, hi apareix el CLUB JOVENTUT BADALONA de Guillem Abelló, que ha acabat a l’equador de la classificació, amb 14-12.

D’altra banda, en la 9a plaça hi sobresurt un GERMANS HOMS – UE MATARÓ – FM d’Albert Illa que ha arrodonit el seu regrés a LF2 amb tres triomf seguits per a mostrar una etiqueta definitiva de 9-17. Amb un partit encara pendent, el GEIEG UNIGIRONA (9-16) de Joan Pau Torralba ha traçat un recorregut en clara línia ascendent i, com la campanya anterior, han assolit la salvació matemàtica amb molta antelació, desplegant un molt bon joc al llarg de l’any. Finalment, el nouvingut BASKET ALMEDA, entrenat per Fernando Gordo, clou la participació catalana en una còmoda 11a posició amb 8 victòries i 18 derrotes.

Enhorabona a tots per la temporada i molta sort als clubs catalans a la fase d’ascens!

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *