LF2; La temporada perfecta del Barça CBS (70 – 43)


Un nou ‘Dream Team’, el Barça CBS supera en un molt bon partit al Advisoria Maresme


BARÇA CBS vs  ADVISORIA MARESME 70 – 43
1r C14/7 2n C16/10 3r C17/12 4t C23/14

Estadistiques

La Lliga al Grup C ja és blaugrana, i amb aquest titol les blaugranes aconsegueixen també una fita històrica: guanyar tots els partits de lliga a més de ser les Campiones de la Lliga Catalana d’enguany.

El camí cap a la perfecció
El 12 de setembre de l’any passat va començar tot, molt a poc a poc, a la memòria resta el treball des d’inicis del Juliol a les oficines del CBS. El treball físic, els desplaçaments de preparació a Collserola, a la platja, llargs matins de tecnificacions, màquina de tir…,. L’equip d’Isaac Fernández juga ara de memòria, i ahir davant del seu públic (150 persones) es va lluir i els va fer gaudir amb jugades d’un gran nivell, amb passades i cistelles màgiques.

Jessica Fequiere

La defensa una de les claus de l’inici de l’atac blaugrana va funcionar a la perfecció. Partidàs de nou de Jessica Fequiere que ho va fer tot bé.
Tots els quarts van ser favorables a les locals, que van fer un partit espectacular de nou al Palau Juan Carlos Navarro.

Leganes

Sense temps per pensar gaire, el 8 d’abril començarà el repte final, guanyar una de les semifinals del dia diumenge 11.

Al final de partit l’alegria era present a tot el Palau, a cada un dels aficionats santfeliuencs.


Isaac Fernández: “Estem en bona predisposició per aconseguir més reptes, pista no pensarem en el que hem guanyat, sinó en el proper partit”.

Josan Daban: “Moltes Felicitats a l’equip!, hem mostrat a la pista el nostre potencial, i som uns dels favorits i intentarem tirar endavant sigui com sigui, venim d’un esforç extraordinari i les forces no ens fallaran, donaran el 100%, no ens falta il·lusió”.

Lidia Muñoz alcaldessa de Sant Feliu: “Molt contenta de tenir aquesta representació de l’esport femení a la màxima categoria. Ens interessa aquest punt de l’ascens, pas a pas, amb molta confiança en les noies del Barça CBS”.

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *