LF2; C.B.Andratx – Barça CBS-Barça: S’imposen des de la defensa (44-71)

C.B.ANDRATX – EDBASER 44 – 71 BARÇA CBS
1r C6/15 2n C9/30 3r C12/14 4t C17/12

Estadistiques

Les d’Isaac Fernández s’imposen a un rival de la part baixa de la classificació amb una gran defensa i reforcen les opcions de tancar la lliga regular perfecta.


Bon inici visitant
Un bon parcial inicial de 0-8 per les de Sant Feliu ha situat al Barça CBS per davant al marcador des de l’inici, un avantatge que les d’Isaac ja no deixarien escapar. Les culers, molt encertades en atac i sòlides en defensa, han acabat guanyant de 9 punts al primer quart (6-15).


Ja al segon quart, el Barça CBS estiraria el marcador amb 3 triples consecutius de Regina Aguilar i Ainhoa López, s’afegirien Rakovic i Marta Canella per fer un parcial d’escàndol i tancar el partit (9- 30), el marcador al descans 15-45, el patit estava sentenciat per les blaugranes.


Al tercer quart, les de José Lluís Alberola han fet un pas endavant i han recuperat sensacions i el domini del partit, mostrant la seva millor cara per acomiadar-se del seu públic aquesta temporada, inclús ha pogut guanyar el darrer quart al líder imbatut (17-12) , cap equip ho havia aconseguit aquests 2021. Hem perdut un quart, pero el partit acabaria 44 -71

Pròxim partit serà important per assolir el record de victòries a LF2.

Plau Juan Carlos Navarro 27/03/2021 19:00

BARÇA CBS – ADVISORIA MARESME

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *