LF2; El Barça CBS imposat un ritme de joc molt alt, que ha marcat la diferència. (90 – 52)

BARÇA CBS 90  –   52 SNATT´S FEMENI SANT ADRIA

1r C15/14 2n C26/11 3r C23/16 4t C26/11

Estadistiques

Les d’Isaac Hernández passen per sobre de les de Dani José, el Barça CBS amb Jèssica Fequiere i Ainhoa López estel·lars, no dóna opcions i han passat per sobre de les adrianenques en una nova exhibició de les d’Isaac Fernández (90-52)

Imagen

El partit ha començat dominat per les visitants, imprecisions poc control de pilota per part de tots dos conjunts. Tot i les pèrdues de pilota i errades en el tir en atac, les locals han pogut guanyar el primer quart molt ajustat i disputat (15-14).

El segon quart el Barça CBS puja el nivell defensiu i amb una dinàmica encistelladora molt efectiva, les del Llobregat han dominat en el marcador clarament i amb un avantatge de 16 punts sobre les del Besòs (41 a 25).
Després del descans el càstig continuaria i el Barça CBS seguia ampliant distàncies. Encertades en atac i amb una pressió impossible per les del Femení Sant Adrià desbordat, no ha pogut fer res per evitar-ho, i les blaugranes han tacat el partit als trenta minuts (64-41).

Però la millor versió arribaria al darrer quart, bon joc, assistències màgiques i també amb la participació de les júniors disponibles, les del Femení Sant Adrià avui no podien evitar aquest nou triomf blaugrana.

Proper partit C.B.ANDRATX – EDBASER vs  BARÇA CBS 20/03/2021 19:00

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *