Victòria de rècord a la Lliga Femenina 2, (74 – 41)

BARÇA CBS 74 – 41 CLÍNICA AURI SANT JOSEP

1r C25/14 2n C11/4 3r C15/9 4t C23/14

Estadistiques

Tant Isaac Fernández com David Tribaldos havien cuidat i dosificat a les seves jugadores per a afrontar la doble jornada de dissabte i diumenge.

Per al Barça CBS, la victòria d’avui suposa igualar el rècord de victòries en la Categoria i ara espera al dissabte pròxim on el Club disputarà el partit 100 en Lliga Femenina 2 a la difícil pista del Lima Horta, en el primer partit de la particular prèvia de les Fases on el Barça CBS jugarà aquest mes de Març contra Lima, Fem Sant Adrià i Boet Matarò.

Les blaugranes van completar el seu millor partit de la cap de setmana i Rakovic va ser la clau per a les locals amb una superba actuació tant en defensa com en atac.


Des del primer minut l’equip d’Isaac va comandar el matx, amb una intensitat i fortalesa que les de Balears no podien seguir amb una rotació de banqueta molt curta, i l’exigència del partit, els hi faria llarg.

En el segon quart va ser també per al Barça CBS que va començar més entonat i va deixar a les del Sant Josep en quatre punts de parcial, 11 a 4 per col·locar un avantatge al descans de divuit punts 36 – 18. Molt bona aportació avui de la capitana de l’equip Regina Aguilar.


L’actuació de les de Sant Feliu no anava a minvar, al contrari va anar continuant la seva exhibició al tercer quart, caçant rebots, intimidant en defensa i sortint en rapidíssims contraatacs per anotar amb facilitat, un altre parcial de 15 a 9 i el partit sentenciat doncs a les visitants se’ls havia acabat l’energia.

El nivell de joc continuaria sent alt, l’esforç en defensa i l’ambició en atac de l’equip d’Isaac eren encomiables, més enllà de la classificació el joc convida a ser optimistes de cara els difícils partits que disputaren les setmanes que venen

LIMA-HORTA BARCELONA – BARÇA CBS 06/03/2021 18:00

BARÇA CBS – SNATT’S FEMENI SANT ADRIA 13/03/2021 16:00

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *