LF2; Doble jornada al JCN

0
83

Després d’aconseguir matemàticament la classificació per les fases d’ascens quan falten només cinc jornades per diputar al Grup C de la lliga Femenina 2, l’equip d’Isaac Fernández jugara dos partits consecutius que disputarà al Juan Carlos Navarro el proper cap de setmana.

Dissabte 27 de febrer a les 16:00 h, rebrà al C N Helios de Saragossa, amb les jugadores de Javier Aladren amb 14 derrotes que es juga la vuitena posició a la classificació. mentre que les de Sant Feliu buscaran la ventiunena victòria consecutiva a LF2.


Diumenge 28 de febrer a les 17:00 h, rebrà al Clínica Áureo Sant Josep de Palma de Mallorca, l’equip de David Uribe ocupa el setè lloc amb dotze derrotes, el partit d’anada resolt als darrers segons amb un tir de Júlia Rueda (58-60). De aconseguir la victòria el Barça CBS tindrà el rècord de victòries consecutives a la Lliga Femenina 2

Calendari de partits
27/2 Barça CBS – Azulejos Moncayo Helios
28/2 Barça CBS – Clínica Áureo Sant Josep
6/3 Lima-Horta – Barça CBS
13/3 Barça CBS – Snatt’s Fem Sant Adria
20/3 C.B.Andratx – Edbaser – Barça CBS
27/3 Barça CBS – Advisoria Maresme

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deixa un comentari