LF2; 20A VICTÒRIA CONSECUTIVA EN LLIGA (Barça CBS 78 – 40 BF Viladecans)

0
182

BARÇA CBS 78 – 40 UNILEVER BF VILADECANS

1r C19/10 2n C20/10 3r C17/10 4t C22/10

Rècord de victòries consecutives del club a Lliga Femenina 2 (20-0).
Repetirem presència a la Fase d’Ascens a Lliga Femenina 1 sota les ordres d’Isaac Fernández
Tots dos conjunts arribaven al partit amb dinàmiques guanyadores; líder contra cinquè classificat en un partit, que requeria la màxima atenció per tal de no fer cap concessió atenent la necessitat de victòries de l’equip d’Enric González en aquest tram final de lliga regular, Per les blaugranes d’Isaac Fernández és tractava d’un partit molt transcendent, ja que de guanyar certificava matemàticament la classificació per les fases finals d’ascens.

El partit ha començat amb una intensitat molt alta per les locals que ha sabut dominar clarament el rebot i aprofitar-se de les segones jugades en un període que ha acabat amb un 19-10.

Al segon quart, les de Sant Feliu han imposat un ritme de joc més alt encara, amb transicions ràpides per poder córrer tota la pista i anotar amb més facilitat, bona defensa i recuperacions de pilota amb domini del rebot per acabar el període amb un parcial de 20-10. Resultat 39 a 20 al descans que deixava el partit decidit.

La tendència del partit no ha variat gaire en la segona part, on l’equip s’ha mostrat constant, en defensa per no deixar anotar més de 10 punts en cada quart al BF Viladecans, sense abaixar els braços i obrint una escletxa considerable en el marcador per tal d’assegurar el partit i aportació de totes les jugadores de l’equip. Destaquen els minuts de qualitat de les júniors Paula Reus i Laia Anducas, pero el més celebrat era veure a Jèssica Fequiere ja en plenes condicions per fer un dels millor partits al Juan Carlos Navarro.

Finalment, victòria per un clar 79-40, la victòria s’ha quedat a Sant Feliu de Llobregat, Ainhoa López i Jessica Féquière han estat les jugadores del Barça CBS més determinants, i l’equip ja pensa en la següent setmana que és de valor doble, dissabte Barça CBS – Azulejos Moncayo Helios de Saragossa i diumenge Barça CBS – Clínica Áureo Sant Josep de Mallorca.

Deixa un comentari