LF2; Festival defensiu per continuar el moment dolç (68 – 34)

BARÇA CBS 68 34 CLUB JOVENTUT BADALONA

1r C11/5 2n C19/11 3r C13/2 4t C25/16

Estadistiques

Les d’Isaac Fernández s’exhibeixen al Palau Juan Carlos Navarro en una gran actuació de tot l’equip; Júlia Maria Rueda amb 18 punts, 6 pilotes recuperades i 25 de valoració, es mereix una menció especial avui, que ha permès guanyar a les de Guillem Abelló doblant el marcador a la Penya.

El Barça CBS segueix intractable. Aquest dissabte ha tornat a exhibir-se al Palau JCN després de superar amb molta claredat al Joventut de Badalona en la dissetena jornada de la Lliga Femenina 2 (68 – 34). En una actuació coral de tot l’equip i en un festival defensiu les blaugranes no han donat cap opció a un rival que s’ha vist totalment superat.


El Barça CBS ha confirmat les bones sensacions en aquest inici d’any i després de superar amb bona nota la prova de foc de jugar sense les lesionades Beatrice i Jèssica davant el Joventut, les blaugranes han superat amb escreix al conjunt de Badalona que lluita per estar dins dels 4 primers classificats. Un inici fulgurant de Minata Keita no ha deixat entreveure com aniria el partit de debò. Perquè el treball defensiu i de desgast faria molt de mal a les badalonines, el derbi se lis fària molt llarg, atentes en el rebot defensiu i ofensiu s’anticipaven sota el taulell les blaugranes que no donaven cap treva a un Joventut totalment desesperat i superat, al descans (30 – 16). I és que les blaugranes només les han deixat anotar cinc punts en el primer període.

Després del descans, un tercer quart molt elèctric i amb atacs molt ràpids el Barça CBS ha sabut anotar, i no ha deixat fer punts a les verd i negres que van haver d’esperar al minut 29 per fer els únics dos punts del quart (43 – 18).
Però és que, a més, la velocitat de Júlia Rueda i les seves internades servien per desordenar el conjunt del Besòs. Les del Llobregat estaven destrossant al Joventut al darrer quart amb un parcial de 12 a 1 en cinc minuts (55 a 19), les d’Isaac Fernández, atentes en defensa construïen també situacions d’atacs amb facilitat.

Ha estat una actuació coral. Perquè cadascú ha posat el seu gra de sorra. Regina Aguilar ha tret a passejar el seu canell – 9 punts- i Ainhoa amb la seva millor versió de joc. D’aquesta manera, no era d’estranyar que les blaugranes doblessin el resultat. (68 – 34).


El Barça CBS viu un moment dolç i ho demostra a la pista.


Pròxim partit:
ANAGAN STADIUM CASABLANCA vs BARÇA CBS 30/01/2021 12:00

MVP

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *