LF2; Anna Boleda fitxa pel Barça CBS

0
531

Cinquena temporada d’Anna Boleda (4.554 punts a LF2)
Signa pel que resta d’aquesta temporada, i quedaria renovada per la següent si torna a ser la jugadora amb més punts de la lliga ara en mans d’Aitana Cuevas (4630 punts A LF2). El projecte del Barça CBS continua agafant força i ha anunciat el fitxatge d’Anna Boleda. També està prevista la incorporació d’una jugadora Internacional i campiona de l’WNBA i que vol intentar estar als Jocs Olímpics d’aquest estiu amb la selecció del seu país. 

Josan Daban explica què suposa el fitxatge: “Amb la seva incorporació busquem una jugadora que ens ajudi a suplir a la lesionada Jèssica Fequiere, i augmentar encara mes la capacitat anotadora de l’equip. L’Anna ens aportarà experiència, i la sereno que necessitàrem al tram final de la lliga. Per altra banda, la pivot que estem a punt de tancar és molt important per a aquesta campanya, però també per créixer i consolidar el projecte de cara a la temporada 2021/2022”.

Anna Boleda seguirá una temporada más vinculada al Barça CBS | Federación  Española de Baloncesto
La historia anotadora de la LF2 tiene nombre y apellido: Aitana Cuevas |  Federación Española de Baloncesto

Deixa un comentari