El Barça CBS campió d’hivern després de superar el Segle XXI de manera tan espectacular com aclaparadora (75 – 55 )

0
426


BARÇA CBS 75 55 SEGLE XXI


1r C18/13 2n C22/10 3r C21/11 4t C14/21

Estadistiques

El Juan Carlos Navarro és un aparador de bon bàsquet, és una Festa per l’esport femení en aquests moments durs. El Barça CBS ha acomiadat el millor any de la seva història amb una victòria aclaparadora contra el cinquè classificat, el Segle XXI, per 75 a 55. El marcador és tan pregonament concloent que parla per si sol. L’equip que entrena Isaac Fernández ha tornat a demostrar el seu poder en el millor escenari (visita de l’Alcaldessa de Sant Feliu i el regidor d’esports Lidia Muñoz i Bernat Dausà) i sense comptar amb el concurs de Jessica Fequiere. Un epíleg brillant a un 2020 memorable en el joc i tots els objectius complerts.

La victòria es va cuinar als primers vint minuts, molts forts en defensa i gran encert en atac mes del 50%, en el primer quart la diferencia en el marcador no feia justícia a la diferència en el joc (18 – 13)
Al segon quart les locals van intimidar molt a les joves jugadores de l’equip de les promeses del bàsquet espanyol, amb triples de Llobet, Canella i Guerrero ,aquesta nova embranzida del Barça CBS va retornar les coses al seu lloc 31 a 17 quan faltaven 4 minuts pel descans. Desesperació sense reacció de les visitants i tot el peix venut al descans 40 – 23.

La segona part va acabar esdevenint una exhibició del Barça CBS. Defensa intensíssima, encert en atac amb accions de contracop culminades per Júlia Rueda, Canella, Rakovic, i anul·lació absoluta de les jugadores més valuoses del Segle XXI. Al minut 30 el 61 a 34 ho havia deixat tot tancat i ben tancat.

Amb tot dat i beneït les de Sant Feliu no es van permetre abaixar la guàrdia i l’encert des de la llarga i mitja distància de Regina Aguilar i Ainhoa López, i un tir de Rakovic van donar la màxima avantatge de 72 a 41, que va servir per coronar de manera extraordinària un final de partit amb un nou regal per a l’esport de la ciutat amb l’entrada de les jugadores Lucia Navarro i Paula Garcia donant valor afegit als equips de la base del Club, fins a 4 jugadores han debutat ja amb l’equip de Lliga Femenina 2.

En l’anuari el Barça CBS tanca la primera volta com a campió d’hivern i 13 victòries. I tot el que ens espera per al 2021. Aquest equip ha tornat a donar un cop d’autoritat i ja es prepara per gaudir d’unes festes molt merescudes que han de ser la vigília de coses molt i molt grans. Què la festa continuï!!! 

Gràcies a Lluís Remola per les fotografies!


Bons Festes!

Deixa un comentari