LF2; Dotzena victòria consecutiva

0
238


ADVISORIA MARESME 52 63 BARÇA CBS


1r C13/17 2n C12/14 3r C6/21 4t C21/11

Estadistiques

Estàvem avisats el Boet Mataró, seria un rival molt perillós, té una plantilla de molt de talent, calia defensar com contra el CB Andratx per aconseguir la dotzena victòria. El tercer quart el Barça CBS va tornar a oferir la seva millor versió defensiva i van sentenciar el matx en una de les pistes més complicades de la lliga. Avui 4 juniors al roster del equip amb Laia Anducas Paula Reus, Paula Garcia i Lucia Navarro, amb Jèssica Fequiere lesionada.


L’equip del Baix Llobregat viatjava al Maresme amb la il·lusió de poder continuar com líders imbatudes contra una de les plantilles amb més talent de la categoria. El Boet Mataró compta amb un planter en el qual barreja moltes jugadores amb molts minuts a LF1 i LF2 juntament amb altres joves jugadores amb molt nivell per jugar minuts amb l’equip de Jordi Vizcaino.

El primer quart marcat per la parada del partit pel tall de llum de part del focus del pavelló Eusebi Millan. Les d’Isaac Fernández han sortit bé al partit, i han aprofitat per a escapar-se amb un parcial inicial de 7 a 15 als cinc minuts. Després en un vist i no vist, les de Mataró han fet un pas endavant i no han deixat escapar-se a les blaugranes atansant el marcador al final dels primers deu minuts amb 13 – 17.

Al segon quart va arrencar millor l’equip local, que aconseguia posar l’empat a 17 en el marcador. No obstant això, la connexió Ainhoa-Rakovic i Carolina Guerrero i el tir de Llobet ha fet augmentar la diferencia a dotze punts 17 a 31, però va aparèixer Cristina Hurtado que va liderar la remuntada i les de Mataró van rebaixar la distància a només sis punts al descans (25-31).

Després del descans, el parquet es va pintar de blaugrana, va aparèixer el millor Barça CBS, liderades pel duet Ainhoa-Canella i les definicions de Rakovic-Guerrero les de Sant Feliu van marcar diferencies i van treure del partit a les locals.


Les d’Isaac Fernández van donar una lliçó de com el millor atac comença amb una defensa ordenada i col·lectiva, van ser els minuts calents del partit, que van passar a dominar amb avantatges de 20 punts, i tancar el partit al minut 30 amb un 31 a 52.


El darrer quart ja no seria decisiu, però va servir pel debut a la categoria de Lucia Navarro i Paula Garcia.
Diumenge a les 18:00 es tancarà la primera volta contra el Segle XXI

Deixa un comentari