LF2; El Barça CBS sense problemes per a superar al CB Andratx

0
256

BARÇA CBS 63  CB ANDRATX 26


1r C15/9 2n C16/10 3r C21/5 4t C11/2

Estadistiques

El Barça CBS va aconseguir en la tarda del dissabte una fàcil, però també important victòria al Juan Carlos Navarro contra el CB Andratx, El partit va començar sent dominat per les visitants, però a partir del segon quart el Barça CBS va fer seu el control del partit amb un domini absolut del joc en la zona dels cèrcols.

El CB Andratx començava el partit colpejant primer amb els dos únics triples que va aconseguir en tot el partit i un parcial al cap de cinc minuts de 9 a 9. El Barça CBS es mantenia a remolc sense deixar escapar al seu rival amb Marta Canella especialment encertada ahir en l’anotació (acabaria el partit amb un 6 de 10 en tirs de camp), desprès Rakovic i Ainhoa ampliarien la diferència al 15 a 9 del final del primer quart.
El Segon quart anava a ser una copiar pegar del primer amb l’al·licient de saber qui anava a ficar la darrera cistella del quart que finament va ser per a Paula Reus, el Barça CBS molt superior se n’anava al descans amb un avantatge de 12 punts, però amb el partit decidit segons el vist en els primers vint minuts.

El tercer quart anava a ser el punt d’inflexió del matx. Ainhoa López anotava 5 punts per a començar amb triple inclòs, encara que no anava a ser des del 6,25 des d’on es construiria l’avantatge definitiu. Amb Rakovic, Ainhoa i Canella en pista les mallorquines anaven a tenir un problema constant en la zona. L’exjugadora del Grup Barna no sols jugava a un alt nivell, sinó que va estar molt llesta passant la pilota amb assistència d’esquena a Rakovic sota del cèrcol abans de finalitzar el quart, donant mostres de la seva alta qualitat.

Les visitants poc podien fer per a parar el vendaval de punts. Sense massa oportunitats per a córrer al contraatac i amb la defensa del Barça CBS centrada en no concedir cistelles fàcils, solament quedava el recurs del tir de tres. Amb la pressió de veure’s per sota i el cansament acumulat, els llançaments no entraven amb la mateixa facilitat que en el primer quart i finalment l’equip de CB Andratx s’anava del Juan Carlos Navarro amb un resultat que ho diu quasi tot.

Finalment 63 – 26 en l’electrònic, el partit anava a servir per a repartir minuts entre l’àmplia rotació de les blaugranes, i que ha de servir per a afrontar amb confiança el complicat compromís de la setmana vinent a Mataró Dissabte i el Diumenge al Juan Carlos Navarro contra el Segle XXI.

COMPARTIR
Article anterior20 de Febrer Xocolatada Solidària
Article següentBon Nadal !

Deixa un comentari