LF2; Partit espectacular del Barça CBS per derrotar al Lima Horta (65-59), i nou de nou.

0
451


BARÇA CBS 65 – 59 LIMA-HORTA
1r 11/17 2n 21/14 3r 21/12 4t 12/16.

Estadistiques

Un gran demà, ha d’estar ple de bons avui. El conjunt de Sant Feliu segueix sumant avui, i ho fa a més davant un rival directe. Meritòria, molt meritòria la trajectòria de l’equip que conte els partits per victòries. En un desembre d’infart per les d’Isaac Fernández, el Barça CBS ha sumat la 9a victòria.

Les d’Isaac han disputat un magnífic partit col·lectiu, que els ha valgut un gran triomf.

Imagen


El Lima Horta ha començat en plena forma, amb totes les jugadores sumant punts, que sumats a una molt bona defensa, han permès que les visitants agafessin un avantatge de 7 punts als primers cinc minuts de joc. Cristina Pujol s’han apuntat a la festa amb 4 punts consecutius per arribar al final del primer quart amb 11-17 per davant.


En el segon quart, el Barça CBS, amb Marta Canella espectacular, la plantilla blaugrana ha disputat uns minuts d’un nivell altíssim, amb un Lima Horta que no ha afluixat gens, s’han viscut els millors moments de bàsquet del partit, molts encerts i bones defenses fins al triple final d’Itzíar Llobet que han provocat que les blaugranes marxessin als vestidors amb 1 punt d’avantatge (32-31).

El Barça CBS ha tornat dels vestidors disposat a no perdre l’avantatge aconseguit als darrers segons de la primera meitat. Amb un parcial de 5-0, amb triple de Jèssica i bàsquet de Racovick (37-31) en dos minuts. Les del Lima han reaccionat i han mantingut els pols d’encerts en el tirs, però les locals han tornat a castigar el seu rival amb les anotacions des de més enllà de la línia de tres d’Ainhoa López que han agafat una diferència a favor de (50-41) a 3 minuts per acabar el tercer temps, Júlia Rueda ha jugat uns darrers minuts de quart de traca i mocador i ha posat el marcador final del tercer període en 53 a 43.

Imagen

Tot semblava dat i beneit, però el Lima ha reaccionat de la millor manera, ajustant les línies defensives i amb Vanessa Verbo de jefa han atansat el marcador fins al 60 a 59 a 3 minuts per acabar el partit. Les del Barça CBS no han deixat escapar l’avantatge i de nou Júlia Rueda a fet de les seves amb 4 punts seguits, i matar el partit i no tenir problemes per assegurar la victòria.


Partits de Desembre
5/12 Barça CBS vs Lima Horta (65 – 59)
8/12 Fem Sant Adrià vs Barça CBS
5/12 Barça CBS vs CB Andratx
19/12 Boet Matarò vs Barça CBS
20/12 Barça CBS vs Segle XXI

Deixa un comentari