#LF2, El Barça CBS en estat de gràcia (49 – 93)

0
319

PARCIALS: 18-30/11-25/7-17/13-21


El Barça CBS ha guanyat CN Helios, abans de començar un mes de desembre decisiu. Un partit que l’equip santfeliuenc ha sabut gestionar des del primer moment.

Estadistiques

Imagen


En estat de gràcia. El millor Barça CBS de les últimes temporades es va imposar per un clar 49 a 93 un CN Helios combatiu, però que es va difuminar abans del descans. De nou, una lliçó memorable d’Ainhoa López i el joc coral van servir a les blaugranes per jugar el pròxim partit contra Lima Horta amb les mateixes victòries.


Les barcelonistes van arrencar millor i van trobar amb facilitat cistella. La versàtil Ainhoa López va semblar trobar les febleses defensives de les aragoneses. El CN Helios, massa encallat i amb poca fluïdesa, va salvar uns primers deu minuts grisos amb dotze punts per sota (18-30).
De mica en mica el Barça CBS li van anar prenent la mida al joc. Una defensa més sòlida i els punts per l’exterior de Llobet i Rakovic i per l’interior de Jessica i Guerrero van servir per donar el primer avantatge clar abans del descans 39 a 55 (11-25).

Imagen


El Barça CBS, però, no estava disposat a deixar-se sorprendre i i fer volar l’avantatge. Les d’Isaac Fernández molt més intenses i actives van clavar un parcial de 7 a 17 al tercer període.
Les del Club Natació Helios, però, van seguir remant, però amb poca força i només a les acaballes del quart acte les de l’Aragó van atansar el parcial, Les de Sant Feliu es van reservar els darrers moments per explotar les moltes virtuts que hi atresoren, que van dibuixar una altra gran victòria d’un gran Barça CBS.

ImagenDissabte Juan Carlos Navarro, (16 hores)
El dissabte vinent el Barça CBS té un partit dels que es diuen decisius al Juan Carlos Navarro contra el Lima Horta. Una nova oportunitat per seguir sumant i presentar les credencials per al somni del play off d’ascens.
Tant de bo l’afició acabi puguem animar presencialment els partits al Palau Municipal d’esports Juan Carlos Navarro aquesta temporada. Mentrestant els partits es poden veure pel Canal FEB.

Imagen

Deixa un comentari