LF2; La UE Mataró planta cara 3 quarts (80 – 54)

0
521

BARÇA CBS –  U.E.MATARÓ – FEMENÍ MARESME 80 -54
El Barça CBS ha sumat el sisè triomf a la lliga, el més ampli fins ara:
1r 16/16  2n 22/11  3r 22/21  4t 20/6

Moltes gràcies @BernatDausa per acompanyar-nos un cop més al Juan Carlos Navarro i el teu suport cap al bàsquet.
@ajsantfeliu al costat de l’esport!

Estadistiques


BASKET ALMEDA – BARÇA CBS 50-60
BARÇA CBS – GEIEG UNIGIRONA 79-73
CLUB JOVENTUT BADALONA – BARÇA CBS 57-73
BARÇA CBS – ANAGAN STADIUM CASABLANCA 76-53
CLÍNICA ÁUREO SANT JOSEP – BARÇA CBS 58-60

Avui la jugadora Marta Canella ha fet un partidàs i en defensa i molt encert en atac 19 punts 9 rebot, 29 de valoració, el partit perfecte!


És la victòria més àmplia del curs i conserva el lideratge invicte a la classificació, amb una clara millora de joc col·lectiu que ha fet gaudir a les aficionades del Barça CBS, que ha pogut seguir el partit per televisió.
Efectivitat culer
El Barça CBS ha començat molt bé el matx, en uns primers minuts de tempteig entre els dos conjunts. 16 -16 als 10 primers minuts, després de la igualtat inicial les culers han agafat un petit avantatge en el marcador, sobretot amb un bon encert en els tirs des del triple. Canella i Jèssica han estat les líders ofensives de les d’Isaac Fernández.


L’encert ofensiu i les segones opcions del Barça CBS no ha decaigut amb el pas dels minuts. I és que el Barça CBS dominava el rebot en defensa i atac, una bona circulació de pilota per atacar la zona de les del maresme, amb jugadores molt joves amb moltes ajudes, que han lluitat fins al minut 30 amb 60 – 48, després ja s’havien buidat tot el dipòsit d’energies.
Les blaugranes no han afluixat, les rotacions i l’aportació des de la banqueta també ha estat clau per mantenir la intensitat defensiva i l’efectivitat en atac. D’aquesta manera, les de Sant Feliu han assolit els 26 punts d’avantatge al darrer període en un gran partit de les barcelonistes, que sumen la sisena victòria en si partits.


Pròxim partit es jugarà el primer lloc de la classificacio a Viladecans:
UNILEVER BF VILADECANS – BARÇA CBS 21/11/2020 18:30

Deixa un comentari