LF2, No fallem a Mallorca, SANT JOSEP 58 – 60 BARÇA CBS

0
567

CLÍNICA ÁUREO SANT JOSEP 58 – 60 BARÇA CBS

El Barça obté una victòria treballada a Mallorca i és més líder de l’LF2
1r 15/7  2n 21/20  3r 11/21  4t 11/12
Estadístiques 

Els blaugranes van patir en els dos primers períodes, però es van refer en el tercer quart per acabar superant a les mallorquines del Sant Josep per situar-se com a líders en solitari una setmana més.

Classificació


El Barça CBS continua líder del grup C de la Lliga Femenina 2. El conjunt sota les ordres d’Isaac Fernández es va imposar ahir al vespre al CB Sant Josep per 58-60 en un duel molt igualat i que no es va decidir fins als últims segons.


Inici complicat per al Barça CBS
Els dos primers períodes van deixar una sensació agredolça per a un Barça que va anar sempre a remolc. La superioritat física del conjunt local va dificultar que les blaugranes trobessin espais en un atac massa estàtic i sense fluïdesa, el primer 10 minuts 7 punts
Al darrere el Barça CBS no estava bé i la Neus Amengual una de les jugadores de referència del Sant Josep, estava molt encertada i amb molt joc a les seves mans, un fet que va permetre mantenir sempre la diferència per sobre dels 7 a 8 punts.
Al descans, les locals dominaven en el marcador per un 36 – 27.


Reacció blaugrana
Després del pas pels vestidors, la dinàmica del duel va canviar completament. Les d’Isaac Fernández, amb Marta Canella i Júlia Rueda molt fiables, van passar a trobar molts més espais en atac, gràcies al dinamisme en les transicions que permetria trobar llançaments més còmodes.
Així i tot, el partit no és arribar a trencar fins a l’últim minut, després d’una sèrie d’encerts per part dels dos equips que situaria el 57-58 a falta de 48″ per al final.
Amb el 57-5 favorable al Barça CBS, Jùlia Rueda – que signaria un molt bon partit doble-doble amb 8 punts i 4 rebots (7 de valoració en joc)- acabaria decantant el duel. Blaugrana assegurava un rebot que acabava amb un triple decisiu de la mateixa pivot, per deixar el 49-55 que sentenciava el partit.
Finalment, victòria 58 – 60, el Barça CBS s’imposava i,mantenia líder invicte del seu grup.

Pròxim partit Diumenge 15/11 18:00 BARÇA CBS – GERMANS HOMS – U.E.MATARÓ – FEMENÍ MARESME

Deixa un comentari