El Barça CBS s’ha imposat amb patiment al GEiEG UniGirona i comença la lliga amb dues victòries en les dues primeres jornades


Barça CBS vs GEIEG UniGirona 79 – 73 Estadistiques


1r Q 17/13 2n Q 18/19 3r Q 16/12 4t Q 13/20 5è Q 15/9

Poca història ha tingut el partit entre el Barça CBS i el GEiEG . El duel (corresponent a la tercera jornada de la Lliga Femenina 2) ha estat molt igualat des d’un inici i fins al final dels 40 minuts. El Barça d’Isaac Fernández ha hagut de suar de valent per doblegarm al Girona a la pròrroga.

Molt de ritme en el primer quart, alguns minuts bons van donar un avantatge de 8 punts al cap de vuit minuts de joc pel Barça CBS, Bagaria de tres i Daura de tirs han atansat el marcador al final del primer quart 17 -13.

El segon quart ha sigut pel GEiEG que ha tingut un màxim avantatge de 6 punts 20 -26 als primers 4 minuts. Abans del descans amb més encert que joc, el Barça ha deixat en res el treball de les gironines, que així i tot han guanyat el parcial 18 – 19.

Comença el tercer període amb 35 – 32 favorable a les blaugranes, les d’Isaac sense ritme constant de joc van mantenir l’avantatge, al tram final J Fequiere i R Aguilar van augmentar la diferència a 7 punts 51 – 44.

A la represa, en un duel que semblava quasi sentenciat, La dolenta dinàmica del Barça CBS no només s’ha mantingut sinó que el GEiEG amb un millor joc, marcat per un ritme alt, amb molt moviment de pilota i recolzat per una bona efectivitat han remuntat, parcial de 4 a 11 en cinc minuts, i 57 a 60 quant faltava un minut i mig. Al final dels 40 minuts 64 a 64, i pròrroga.

La Pròrroga va ser pel Barça CBS, amb Jessica Fequiere esplèndida a la pròrroga, ha estat decisiva a les darreres jugades de partit.

POST PARTIT :

@i10fernandez: ‘ Vam jugar contra un molt bon equip, on es va notar que el nucli porta temps juntes i malgrat la joventut, són una plantilla amb talent. L’encert visitant en els moments importants ens va condicionar quan el marcador estava apretat ‘Van haver-hi aspectes positius de l’equip. Ens queda molt camí per recórrer però ens hem de mostrar més sòlids i prendre millors decisions. Necessitem que les jugadores es deixin anar i això comporta temps. Caldrà millorar la solidesa defensiva i el control del rebot defensiu’


Pròxim partit al Palau Municipal d’esport de Badalona Joventut vs Barça CBS a les dotze del migdia.

https://beteve.cat/esports/barca-cbs-unigirona-lliga-femenina-2-2020-21/

Deixa un comentari