Sant Feliu de Llobregat serà l’escenari d’una Final a Quatre de la Lliga Catalana Femenina 2

Recta final de la fase prèvia de la Lliga Catalana Femenina 2; Sant Feliu de Llobregat serà l’escenari d’una Final a Quatre de la Lliga Catalana Femenina 2 que encara els darrers partits de la fase prèvia.

Darrers partits de la fase prèvia de la XVII Lliga Nacional Catalana Femenina 2 que viu enguany la seva 17a edició amb 10 equips participants, xifra rècord en tota la història d’aquesta competició, i que es divideix en una primera fase, prèvia a l’habitual Final a Quatre de les últimes temporades. Els conjunts es reparteixen en quatre grups: 2 de 2 equips (que jugaran anada i tornada) i 2 de 3 equips que es mesuren en una lligueta de tots contra tots, durant el mes de setembre. El primer classificat de cada grup accedirà a una Final a Quatre que tindrà lloc el pròxim cap de setmana del 26 i 27 de setembre al Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

Grup 1: GEIEG UniGirona i Advisoria Maresme
Grup 2:Snatt’s Femení Sant Adrià, Unilever Viladecans BF i Germans Homs-UE Mataró-Femení Maresme
Grup 3: Lima-Horta Barcelona, Segle XXI i Club Joventut Badalona
Grup 4: Barça CBS i Bàsquet AlmedaFoto: Bàsquet Maresme Boet Mataró 3 Viles

Al Grup 1, l’eliminatòria entre l’ADVISORIA MARESME i el GEIEG UNIGIRONA es va suspendre. En el partit d’anada el conjunt mataroní entrenat per Jordi Vizcaino es va imposar al gironí per un 81-66.

El Pavelló Marina Besós va acollir, per la seva banda, el matx a cara o creu del Grup 2 per accedir a la fase final entre l’SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ i l’UNILEVER VILADECANS BF amb victòria final del conjunt lila de Dani José per un 68-63. Les de Sant Adrià van dominar un partit que van iniciar amb un bon primer quart (27-13) i aconseguint obrir una escletxa en el marcador que va arribar als 21 punts favorables (51-30) després del descans. Sarah Ann Saba, Tania Marie Pierre-Emile i Marina Vallès amb 13, 11 i 10 punts, van liderar un Femení Sant Adrià que aconsegueix el bitllet d’accés a la Final a Quatre del proper cap de setmana. Cristina Peña, del Viladecans, va ser la màxima anotadora del matx amb 17 punts tot i la derrota del seu equip.

Tant liles com blaves van derrotar a les tongades precedents un GERMANS HOMS – UE MATARÓ – FEMENÍ MARESME (0-2) ja eliminat. El quadre de Dani José és l’actual campió i el gran dominador (7 títols) d’una competició on retornava el planter de Viladecans dirigit per Enric González, que va alçar el seu únic trofeu el curs 2003-04.

En el Grup 3, el renovat projecte del CLUB JOVENTUT BADALONA es va estrenar com a local al Palau Olímpic de Badalona i ho va fer amb derrota davant el SEGLE XXI (45-72) dirigit per Javi Torralba. Un 0-20 inicial de les d’Esplugues de Llobregat en els primers minuts de partit va decidir un matx on Marta Morales amb 13 punts i Anna Prim i Inés Noguero amb 10 van ser les màximes anotadores per part del Segle. Les verd-i-negres, que arribaven després de caure a la pista del LIMA-HORTA BARCELONA per un 66-50, es queden sense opcions de classificació final, mentre que les joves jugadores del Segle es jugaran la primera posició del grup rebent la visita del Lima-Horta en un partit previst per dimecres 23 de setembre a les 19h

BARÇA CBS i BASKET ALMEDA, del Grup 4, es veuran les cares dues vegades consecutives en 2 dies, en una eliminatòria d’anada i tornada que decidirà el bitllet per a la pugna pel títol de Sant Feliu de Llobregat. El bloc de Cornellà de Llobregat que enguany comanda Fernando Gordo arrencarà a la nova categoria citant-se amb una equilibrada plantilla blaugrana, preparada pel tècnic Isaac Fernández, per a seguir sumant èxits a un campionat que van aixecar fa dues campanyes al Prat de Llobregat. El primer acte entre cornellanenques i santfeliuenques es preveu per a dimarts 22 a les 20h al feu groc-i-negre mentre que la tornada tindrà lloc a la pista barcelonista dijous 24 a les 20:30h del vespre.

L’SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ és el vigent campió de la competició en fer-se, l’any passat, amb el seu 7è títol després d’abatre el LIMA-HORTA BARCELONA per un 68-46 a la final jugada a Sant Feliu de Llobregat.

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *