LF2; Inci Glücü nova jugadora del Barça CBS

0
2307

Fitxatge de centímetres pel nostre equip de LF2.
Inci Güçlü, jugadora interior turca de 2,05m d’alçada i 21 anys, ha jugat les últimes quatre temporades al Galatasaray.
Hoşgeldiniz! Benvinguda!

Quan vas començar a jugar a bàsquet? Tenia 10 anys quan vaig jugar el meu primer partit, i vaig acabar el partit amb 10 rebots!

Quines són les teves fortaleses i en què penses que pots millorar? Estic contenta del meu treball i esforç en el rebot, però sé que encara puc ser millor perquè sóc més alta que altres jugadores. He de millorar la meva capacitat de salt i ser més dura en els partits.

Quin/a creus que és el/la milor jugador/a de bàsquet europeu? Per a mi, en Pau Gasol. És un jugador molt intel-ligent a la pista i m’encanten els seus tirs de ganxo i els rebots. Amb moltes ganes de conèixer a la BO11BA i les seves filles que són jugadores del Club

Força Barça !

Deixa un comentari