LF2, ara fa un any !

0
853

El Barça CBS guanya experiència en una fase d’ascens complicada

El conjunt d’Isaac Fernández va tenir a tocar el primer partit i va tenir opcions matemàtiques de ser a una de les finals fins a l’última jornada

El Barça CBS surt de la fase d’ascens amb el cap ben alt, després de competir els tres partits disputats fins al final. Les blaugranes però, no van poder aconseguir cap victòria, ni en l’última jornada, a la qual encara van arribar amb opcions de ser a una de les finals per l’ascens a la Lliga Dia.

Després de caure a la pròrroga davant el Celta -conjunt que seguirà una temporada més a l’LF2-, el Barça CBS va perdre, en el segon enfrontament, davant un Leganés que va tenir el domini del marcador en tot moment (81-65).

Estadistiques Barça CBS vs RC Celta

Estadistiques Barça CBS vs Leganes

Amb opcions fins al final

El Barça CBS necessitava una victòria del Celta i guanyar de 18 punts per ser a la final diumenge, però les de Vigo van caure i les opcions catalanes quedaven diluïdes a zero. Així i tot, el Barça CBS va plantar cara al conjunt amfitrió i, després d’un mal primer període, les d’Isaac Fernández van reaccionar al descans amb un parcial de 20-16, que deixava el 31-37 a la mitja part.

Després del pas pels vestidors, el Ciudad de Los Adelantados va tornar a reaccionar per trencar el partit que acabaria amb el resultat final de 58-71.

Estadistiques Barça CBS vs Ciudad de los Adelantados

L’LF2 es rendeix a Anna Boleda

També cal destacar que la Federació Espanyola de Bàsquet va voler retre homenatge a la capitana del Barça CBS, Anna Boleda, per la seva extensa trajectòria. Boleda té el rècord d’anotació de la Lliga Femenina 2 i més de 300 partits en aquesta competició.

139928_0

Deixa un comentari