LF2; El Barça CBS treu del partit al Boet Mataró en 3 quarts (59-45)

0
753


La regularitat anotadora de les d’Isaac Fernández dona el triomf contra l’equip de Jordi Vizcaino que només fa 8 punts en cada quart dels 3 primers, 53 – 24 (34 a 16 al descans).

El primer quart va estar molt igualat el ritme no era bo, i les imprecisions constants, feien preveure un matx igualat, 13 – 8 als deu primers minuts.
El Barça CBS va augmentar el ritme de joc i va superar al Boet en el millor quart de partit amb un parcial de 21 – 8 i 18 punts de diferència per les blaugranes, El Barça CBS manava amb claredat al descans (34-16) i encara més després del tercer quart un altre parcial de 19 -6 (53-24), va sentenciar el partit, El conjunt local tenia la victòria a la butxaca. La reacció de les mataronines al darrer quart (6 – 21), En realitat, només va servir per maquillar el resultat final (59-45).


El Barça CBS va ser en quasi totes les estadístiques menys el rebot (29 a 39), sobretot gràcies a la feina de Arbizu i Ruano, destacada Elena Silva 10 punts amb un partit amb totes les jugadores d’Isaac van anotar, Carolina Guerrero va fer de nou un bon partit i va defensar molt bé les pivots estel·lars del Matarò

El Lima Horta vs Barça CBS, tots dos amb 7 partits perduts, marcara les opcions de les blaugranes amb un partit que valdra doble, al partit d’anada victoria del Barça CBS (63 – 49)

Deixa un comentari