LF2; Començar la 2a volta amb victòria 57 – 50

0
816


El conjunt dirigit per Isaac Fernández venç al granadí RACA de Maribel Piñar per 57-50 en el Juan Carlos Navarro.

BARÇA CBS – GRUPO HAFESA RACA GRANADA 57-50

Estadistiques

BARÇA CBS  11 17 12 17
RACA MAGRANA 9 12 15 14

El Barça CBS trenca la ratxa negativa de resultats i de joc guanyant al RACA de Granada, 57-50 un conjunt que té jugadores molt contrastades en la LF2. Un bon resultat per a seguir enganxat a la part alta de la classificació.

El Barça CBS amb moltes baixes i lesions Bea, Canella, Rueda, Anducas i les de llarga recuperació Soria i Regina, i amb la incorporació de Lucia Pablos afrontava un partit important per a recuperar la confiança en el seu joc, davant un rival també necessitat de victòries.

El Barça CBS va domina des de l’inici en un primer període de baixa anotació amb poc encert en el tir, i moltes perdues de pilota.
No va millorar molt el joc en el segon període, peró el gran encert anotador d’Itziar Llobet permetia augmentar l’avantatge per a arribar al descans amb +7 (28-21).

El tercer quart les granadines van mostrar la seva cara més positiva amb Alcantara, Mamen i Calvelo més encertades i amb més ritme, però Itziar seguia amb el seu partit; tot i arribar al final del tercer quart amb 40 – 36, la reacció de les granadines no semblava que anava a ser prou, en els deu darrers minuts, Guerrero, Itziar, Salome i Alonso que va fer un millor partit de què els números reflecteixen, van saber portar els temps a cada moment de la part final del partit, victòria i millora de joc.

Proper partit : SPAR GRAN CANARIA – BARÇA CBS 25/01/2020 19:00

Deixa un comentari