Jùlia Rueda; Del Molinet al LF2 un camí junts

0
1107

Del Molinet al LF2 un camí junts; #TrofeuMolinetBQ #MàgicPalauJCN; El Trofeu Molinet es caracteritza per ser el més antic del país i únic a Europa; El Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat acollirà la 57a edició del Trofeu Molinet de minibàsquet del 27 de desembre de 2019 al 4 de gener de 2020.

Jùlia Rueda; “Les cares dels que ens fan feliços” Mirror player del Club

La Jùlia ens recorda que “tinc molts bons records. Va ser una experiència inoblidable, fas amics nous, és un torneig molt intens i competitiu.” 

Als 4 equips del Barça CBS que participaran els dic “Que gaudeixin cada partit i cada moment del torneig.” és un moment esperat pels minis per anar junts amb tota la família al basquet, les dates també ajuden a ser unes jornades úniques, Gràcies a la FCBQ per l’organització i aplaudiments al Club per portar el Torneig a Sant Feliu i al marc del Juan Carlos Navarro”

Deixa un comentari