Presentació dels equips Barça CBS 2019-2020

Presentats els equips del Barça CBS en un acte al Palau Municipals d’Esports Juan Carlos Navarro, on van participar les 250 jugadores del club.
A l’acte hi va intervenir el President del CBS, Josan Daban, que va donar la benvinguda a les noves incorporacions i va  destacar “la il·lusió, l’esforç i l’orgull de ciutat”, així com “la passió pel bàsquet” que uneix jugadores, equip tècnic i família.
El directiu responsable dels esports amateurs, Oriol Tomàs, va  enviar un missatge de felicitacions del President Josep Maria Bartomeu, i  va agraïr als pares i mares que donen suport a les joves esportistes, acompanyant-les als entrenaments i als partits, i va fer una menció a la tasca i dedicació de les esportistes, entrenadors i entrenadores, tècnics, delegats i delegades, Oriol Tomàs ha senyalat que “porteu l’escut del Barça amb orgull i amb el compromís de defensar els valors que inculca el Club.
Jaume Carreter  (Comissió Social responsable dels Esports Amateurs) ens va destacar que “Aquest acte és la millor manera de celebrar el Dia Internacional de la Infància”.
Ferran Butxaca; (Comissió esportiva i delegat del Bàsquet Femenì) ens va destacar la gran feina dels directius i l’ aposta per la formació i educació del bàsquet base per fer créixer els primers equips del club, amb un clar ADN Barça.

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *