El Barça s’imposa amb contundència al Lima-Horta i ja és líder de LF2

0
721

Duel pel lideratge de la lliga el viscut aquest cap de setmana al Pavelló Juan Carlos Navarro. El conjunt d’Isaac Fernández rebia a l’imbatut -fins aleshores- Lima-Horta. Les blaugrana, que eren segones abans de començar el duel, van superar amb força contundència un rival incapaç d’entrar en el partit degut a la gran actitud defensiva de les blaugrana.

La defensa, un pilar

Les de Sant Feliu van començar bé en un duel en el qual s’esperava una puntuació alta per part dels dos conjunts. En el primer parcial, el Barça CBS obria un avantatge de set punts (19-12) que començava a indicar el patró del partit: un Lima incòmode era incapaç de frenar un Barça CBS molt actiu en defensa i lúcid en atac.

El resultat en els segons deu minuts seria calcat al del primer quart: 19-12, amb unes blaugranes perfectament posicionades sobre el terreny de joc i que començaven a flirtejar amb la barrera psicològica dels 20 punts de diferència.

El conjunt sota les ordres d’Isaac Fernández va fer, possiblement, el partit més complert del que va de temporada. Amb un inici del tercer quart demolidor, el Barça CBS va consolidar una victòria que es va fonamentar sempre des del darrera i que va acabar sent per 14 punts (63-49), avantatge que es va  frenar en l’últim quart gràcies a l’efectivitat puntual del Lima des de la línia de tres.

Triple empat al liderat

La victòria situa al Barça CBS com a líder del seu grup, empatat amb Lima Horta i l’Snatt’s Sant Adrià, amb cinc victòries i només una derrota. , mentre que l’Ardoi i el Gran Canaria empaten en quarta posició amb quatre victòries i dues derrotes.

Deixa un comentari