LF2; El Barça CBS no falla a Mataró. (56-65)

0
833

BOET MATARÓ – BARÇA CBS56-65

Les blaugranes van reaccionar en l’últim període per endur-se la quarta victòria de la temporada

Estadistiques

En el partit avançat de la cinquena jornada de la Lliga Femenina 2, el Barça CBS visitava el que podria haver estat un terreny de joc maleït.

La pista de l’AE Boet Mataró se li va entravessar durant tres períodes al conjunt d’Isaac Fernández, que va començar amb dificultats -especialment en defensa-, però que es va mantenir dins el partit gràcies a l’encert de jugadores com Itziar Llobet (13 punts, 5 assistències i 18 de valoració) o Anna Alonso (14 punts i 12 de valoració).

En el segon període va ser quan les locals van pressionar més i, al mateix temps, quan la defensa blaugrana va tenir més problemes per tancar la seva cistella. Al descans, el Mataró dominava per 36-28.

Reacció visitant

Després del pas pels vestidors i després d’un inici del tercer temps en què el Barça va tirar de ratxes anotadores per salvar la situació, el conjunt dirigit per Isaac Fernández es va situar a només un punt a falta de 10 minuts per disputar-se (47- 46).

Amb un partit completament nou, les de Sant Feliu van saber agafar el ritme del duel per obrir una diferència de 4 punts a cinc minuts per al final. A base de triples, el Barça va sentenciar un partit complicat i que li va posar la por al cos, però en el qual el conjunt de Fernández va acabar per emportar-se el caramel de la victòria per 56-65.

Proper partit

BARÇA CBS – LIMA-HORTA BARCELONA*-*09/11/201918:00

Deixa un comentari