57è Trofeu Molinet de minibàsquet

0
1340

El Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat acollirà la 57a edició del Trofeu Molinet de minibàsquet del 27 de desembre de 2019 al 4 de gener de 2020.

El Trofeu Molinet es caracteritza per ser el més antic del país i únic a Europa que, en les 56 edicions celebrades, ha comptat amb la participació de jugadors i jugadores alguns dels quals, es troben disputant les lligues més importants d’Europa i del món.

Un any més serà una edició força especial i festiva que ja va agafant forma i en la que els més petits tornaran a gaudir del bàsquet en una època tan especial per ells com és la nadalenca.

– INSCRIPCIONS

fins dijous 5 de desembre de 2019

El 57è Trofeu Molinet de minibàsquet està obert a tots els equips de minibàsquet dels diferents clubs catalans, les inscripcions pel qual ja estan obertes.

A la darrera edició del Trofeu Molinet de minibàsquet els equips campions van ser l’SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ en noies, i el COALCI CB SANT JOSEP en nois. Les de Sant Adrià van superar a la final femenina de l’any passat a la UE MATARÓ, mentre que el conjunt badaloní es va imposar al CLUB DELFOS CORNELLÀ a la final masculina.

Tota la informació al web
molinet.basquetcatala.cat

Deixa un comentari