LF2; El Barça CBS torna al camí de la victòria 83 – 56

0
680

Estadistiques

El conjunt de Sant Feliu ha superat sense gaires problemes el Picken Claret i se situa amb tres victòries i una derrota

Clasificacions i resultats

El conjunt d’Isaac Fernández arribava amb l’espineta clavada del cap de setmana passat, en el qual les blaugrana van tenir problemes per agafar el ritme del partit. Potser per això, les presses han estat la tònica del primer minut i mig d’enfrontament entre el Barça i el Picken Claret.

Després d’uns primers instants de desconcert, les pèrdues de pilota i els errors fàcils sota cistella han deixat pas a un partit més canònic, que ha conclòs el seu primer període amb un ajustat 20-18, gràcies a un triple d’Itziar Llobet (9 punts, 4 assistències i 16 de valoració) en una de les últimes accions del primer temps.

En el segon quart, el Barça ha recuperat un jogo bonito efectiu en atac i gairebé immillorable en defensa. Ha deixat en només 9 punts les valencianes -que es quedaven amb 27 punts després de 20 minuts-, mentre que les locals han escalat fins als 45 punts al descans.

Després del pas pels vestidors el partit ha entrat en una fase de control absolut per part de les de Sant Feliu. El Barça no ha vist perillar un partit que quasi ha mort amb l’acceleració de les blaugrana al final del segon quart.

Al final del tercer temps l’avantatge del Barça CBS era de 22 punts, diferència que augmentaria fins als 27 al final d’un partit que ha acabat amb el marcador de 83-56.

Mantenint la zona alta

A falta de concloure la resta de la jornada, el Barça CBS d’Isaac Fernández se situa en segona posició amb tres victòries i una derrota, tan sols superat pel Lima-Horta -conjunt que segueix imbatut.

Proper partit
01/11/2019 19:00 ADVISORIA BOET MATARÓ – BARÇA CBS

Deixa un comentari