LF2; Recital del Barça CBS per seguir sumant victòries (89-52

0
698

BARÇA CBS – SPAR GRAN CANARIA89-52

El Barça CBS s’ha imposat amb claredat al Gran Canaria i comença la lliga amb dues victòries en els dues primeres jornades, paper destacat de Julia Rueda, Ana Alonso i Beatrice Carta. 

Clasificacions i resultats

Poca història ha tingut el partit entre el Barça CBS i el Gran Canaria. El duel -corresponent a la segona jornada de la Lliga Femenina 2- ha estat dominat des d’un inici i fins el final per les jugadores d’Isaac Fernández.

La intensitat blaugrana ha estat demolidora per a una defensa visitant que ha acabat encaixat 89 punts, mentre que en atac les de Gran Canaria s’han quedat en els 52.

Una diferència de 37 punts que el Barça ha començat a construir des d’un inici amb un gran joc, marcat per un ritme alt, amb molt moviment de pilota i recolzat per una gran efectivitat (42% en tirs de dos i 44% en triples).

Al descans, les jugadores sota les ordres d’Isaac Fernández dominaven en el marcador per 48-33, deixant el duel quasi sentenciat.

A la represa la dinàmica del partit no només s’ha mantingut sinó que les blaugrana han augmentat la intensitat davant un Gran Canaria vençut i que ha acabat baixant els braços. Finalment, les de Sant Feliu s’han acabat imposant (89-52), sumant d’aquesta manera la segona victòria de la temporada.

Julia Rueda marca el camí a seguir !

Tot i que el més destacat del partit ha estat el joc col·lectiu del Barça CBS, d’entre les jugadores blaugrana la canterana Julia Rueda (espectacular els 20 minuts jugats) i la nova incorporació Ana Alonso han estat molt eficients, i han marcat el camí a seguir, destacar el festival anotador i de joc de Beatrice Carta (16 punts, 5 rebots i 4 assistències; 4 de 7 amb triples)

Deixa un comentari