LF2; Comencen guanyant a Granada (68-82)

0
825

RACA GRANADA – BARÇA CBS 68-82

Estadistiques

El conjunt d’Isaac Fernández va superar, aquest dissabte, el Grupo Hafesa Raca Granada per 68-82 en la primera jornada de la Lliga Femenina 2. Les blaugranes van començar el partit amb encert de cara a cistella i van poder construir un avantatge de 10 punts a dos minuts per al final del primer període (13-23).

A l’inici del segon parcial les granadines van reaccionar per tornar a situar-se a tres punts (20-23), però, de nou, el Barça va tornar a prémer l’accelerador per mantenir sempre l’avantatge en el marcador. Al descans, les catalanes guanyaven per 35-41.

Després del pas pels vestidors, les locals van tornar a posar les coses difícils per al Barça CBS. Quan quedaven gairebé menys de quatre minuts per al final, el Granada s’havia situat a només dos punts (53-55) i va tornar a obrir el partit.

Les blaugrana, però, van tornar a recuperar el control del partit i es van escapar a l’equador de l’últim període tornant als 10 punts de diferència (69-79). Finalment, el Barça Bàsquet Femení va acabar imposant-se per 68-82.

Entre les jugadores amb més valoració del partit hi ha tres jugadores blaugrana. Marta Canella, amb 21 punts en 24 minuts, va ser la jugadora més ben valorada amb un 24 de valoració. D’altra banda, Itziar Llobet (17 punts, 4 rebots i 3 assistències) va aconseguir un +15 de valoració, mentre que Anna Alonso (16 punts i 6 rebots) va signar un +13 de valoració.

Proper partit Dissabte de Festa de Tardor !

BARÇA CBS – SPAR GRAN CANARIA*-*12/10/201916:00

BALONCESTO  Periodico GranadaHoy

El Raca empieza de la peor manera posible

  • Clara derrota del equipo granadino ante el Barça (68-82) en su primer partido de una nueva temporada en la Liga Femenina 2
Una acción ofensiva del Raca en el partido ante el Barça
Una acción ofensiva del Raca en el partido ante el Barça / CARLOS GIL (Granada)

Comenzó una nueva temporada para el Raca Granada en la Liga Femenina 2 y lo hizo de la peor manera posible, ya que el equipo granadino perdió en casa por 68-82.

La diferencia final de catorce puntos a favor del Barça CBS demuestra que el cuadro culé fue superior al conjunto dirigido por Maribel Piñar, que no arrojó la toalla en ningún momento pero que desde el inicio por debajo en el electrónico y eso le condenó.

Deixa un comentari