Cauen a semis i ja pensen en la lliga (70 – 60 )

0
767

El Barça CBS d’Isaac Fernández no va poder superar al Sant Adrià i no repeteix el títol de la Lliga Catalana 

El Barça CBS no va poder tornar alçar el títol de la Lliga Catalana després de caure a semifinals davant el Sant Adrià per 60-70.

El duel, igualat fins al descans, va estar marcat pel desencert de les blaugranes que van signar un 6 de 36 des de la línia de tres punts. Al llarg dels dos primers períodes el conjunt d’Isaac Fernández va dominar en el marcador, però després del pas pels vestidors el Sant Adrià va plantejar una zona demolidora per a les blaugrana.

Pensant en la lliga

Sense el títol de la Lliga Catalana, les blaugranes pensen ja en la primera jornada de la Lliga Femenina 2. El conjunt de Sant Feliu visitarà en l’estrena la pista del Grupo Hafesa Raca Granada (dissabte 5, a les 18.30h).

Deixa un comentari