Triomf del Barça CBS sobre el GEiEG-Uni Girona 63 – 70

0
1036

Resultats i Clasificacions

Estadistiques

Les blaugranes van haver d’exprimir-se al màxim per imposar-se en la primera jornada de la Lliga Catalana LF2, (La F4 serà al Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat, els dies 28 i 29 de setembre)

El Barça CBS no ho va tenir fàcil per sumar la primera victòria oficial de la temporada. Les lesions i el poc encert en els dos primers quarts, obligava a mostrar a les de Isaac Fernandez el seu millor joc per emportar-se el partit.

Per sort, les de Sant Feliu de Llobregat es van mantenir sempre dins el marcador, i fins i tot van arribar a situar-se per davant amb el 6-7 o el 10-12 en el primer quart. Les de Girona però, van aprofitar la fragilitat defensiva del Barça CBS així com els múltiples errors en atac.

Millora després del descans amb Júlia Rueda protagonista ,

El pas pels vestidors va anar be per al conjunt d’Isaac Fernández. Les blaugranes van tornar al parquet amb molta més intensitat defensiva i amb les idees molt més clares en la part ofensiva.

La jove Júlia Rueda va aportar electricitat a la defensa del Barça CBS, el que li va permetre a les visitants córrer en transició i començar a trencar el partit. A més, Beatrice Carta, la base blaugrana, va començar a treure rèdit dels atacs en estàtic per augmentar l’efectivitat blaugrana.

L’enfrontament es va trencar a l’inici de l’últim període. Del 47-48 es va passar al 47-54 favorable al Barça. Un cop més però, el GEiEG es va resistir fins al final i va poder situar-se a tres punts a falta de tres minuts per al final del partit. Va ser llavors quan el Barça va treure el seu esperit guanyador per tornar a obrir una diferència de nou punts (59-68, màxima avantatge en tot el partit) i tancar un partit que va acabar amb el marcador definitiu de 63-70.

Deixa un comentari