En marxa la fase prèvia de la XVI Lliga Catalana Femenina 2

0
951

La XVI edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2 comença aquest cap de setmana amb la disputa del primer partit de la fase prèvia.

Foto: M.A. Chazo / FCBQ (Arxiu)

La 16a edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2 aplegarà un total de 6 equips que articularan una primera fase, prèvia a l’habitual Final a Quatre de les últimes temporades. Així doncs, els tres conjunts que configuren cadascun dels grups es mesuraran en una lligueta de tots contra tots, durant el mes de setembre. 

Grup 1: ADVISORIA BOET MATARÓ, SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ i SEGLE XXI
Grup 2: CITYLIFT GEIEG UNIGIRONA, BARÇA CBS i LIMA-HORTA BARCELONA

Foto: Ricard Rovira / FCBQ (Arxiu)

Foto: Ricard Rovira / FCBQ (Arxiu)

L’activitat de la competició, corresponent al Grup 1, arrencarà el proper dimecres 11 de setembre a les 17h a l’Eusebi Millan de Mataró. La pista maresmenca viurà el debut de l’ADVISORIA BOET MATARÓ i de l’SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ. Les noies de Jordi Vizcaino, finalistes a l’edició anterior, van superar amb èxit la seva primera temporada a LF2 i miraran d’encetar el seu històric al campionat. Per part adrianenca, el bloc dirigit per César Aneas és l’equip que més vegades (6) ha guanyat la Lliga Catalana Femenina 2 i buscarà començar amb bon peu per intentar recuperar un títol que van aixecar per darrer cop al 2015. 

El SEGLE XXI, preparat per Isaac Pujol, entrarà en escena el diumenge 15 a les 11:30h rebent la visita de la plantilla mataronina a Esplugues de Llobregat. Les de Pujol compten amb un triomf al campionat, assolit a Cornellà de Llobregat al 2011, xifra que desitgen ampliar aquest curs. El Sant Adrià i el Segle tancaran l’acció de la fase prèvia, diumenge 22 a les 12h al Pavelló Marina Besós.

D’altra banda, el Pavelló Lluis Bach de Girona serà l’escenari del duel inaugural del Grup 2, el proper dissabte 14 de setembre a les 18:15h. El CITYLIFT GEIEG UNIGIRONA, nouvingut a la categoria, acollirà el desplaçament del vigent campió BARÇA CBS. El conjunt entrenat per Joan Pau Torralba va aconseguir de manera brillant el primer lloc a la fase d’ascens de Viladecans 2018-19, mentre que el quadre comandat per Isaac Fernández va completar una temporada històrica, essent el millor club català de la Lliga Femenina 2 i arribant fins a la fase per pujar a la màxima categoria, que es va desenvolupar a La Laguna.

El LIMA – HORTA BARCELONA de Sergio Manzano, que aspira a engrandir un palmarès que ostenta dos trofeus de Lliga Catalana a les seves vitrines, és el tercer company de viatge al G2 i debutarà a la segona data contra el combinat de Torralba. Així doncs, barcelonines i gironines s’enfrontaran divendres 20 a les 22h al Pavelló Virolai. El darrer matx del grup entre les de Fernández i les de Manzano, arribarà dos dies més tard, concretament dumenge 22 a les 16h, al Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

Els dos primers classificats de cada grup accediran a la Final a Quatre, que tindrà lloc el dissabte 28 i el diumenge 29 de setembre, a Sant Feliu de Llobregat.

El BARÇA CBS és el vigent campió de la competició en fer-se, l’any passat, amb el seu segon títol després d’abatre el MATARÓ PARC BOET per un 53-65 a la final jugada a El Prat de Llobregat.

Deixa un comentari