LF2; UNI Girona vs Barça CBS 93 – 39

0
740

El Barça CBS cau a Camprodon en el partit amistós davant l’Spar Citylift Uni Girona

Dos universos separen encara a Barça i Girona pel que fa al Bàsquet femení. El campió de la Lliga Dia va imposar-se amb claredat a un conjunt que tot just comença a pensar en un possible ascens a la màxima categoria estatal, en un partit en el qual els encerts col·lectius van importar més que el marcador final (93-39).

Les de Sant Feliu van saltar a la pista amb la màxima intensitat que requeria el partit, però les gironines van ser clarament superiors durant els 40 minuts de joc. Sobre el parquet del pavelló municipal de Camprodon, jugadores com Laia Palau o Núria Martínez van fer notar la diferència en un duel que al descans arribava amb el marcador de 45-20.

A la segona meitat, la tònica de l’enfrontament no va canviar, però sí que es van veure diverses accions de jugadores com Marta Canella que van deixar millors sensacions per al Barça.

Després del partit, el tècnic blaugrana, Isaac Fernández, va recordar que la dificultat de la pretemporada del Barça és extrema i que “elles [el Girona] estan en un altre món, nosaltres no som ni les favorites per pujar de categoria, mentre que elles han tancat un gran equip per estar a l’Eurolliga aquesta temporada”. 

Fernández va mostrar-se satisfet amb el partit de les seves jugadores i posar en valor “l’esforç que implica jugar contra un equip tant superior. Estem treballant moltíssim aquesta pretemporada, tenim set incorporacions i tot el que sigui sumar minuts és bo per a nosaltres”.

L’Ekaterinburg abans de la Lliga Catalana

Aquest mateix dilluns (18.30h) el Barça disputarà l’últim partit de pretemporada abans de l’inici de la Lliga Catalana. Les blaugranes rebran a l’actual campió d’Europa, l’Ekaterinburg.

Dissabte arribarà l’estrena oficial del Barça. Serà davant el filial del Girona, el GEiEG Uni Girona, en el primer partit de la fase de grups de la Lliga Catalana, títol que les blaugranes defensen.

Deixa un comentari