LF2 Barça CBS vs BLMA 63 – 75

0
826

El Barça CBS cau en l’estrena però deixa grans sensacions davant el Montpeller, sots campió de França i equip de la propera Eurolliga.

L’estrena del nou conjunt d’Isaac Fernández va ser una prova de foc. Ja com va succeir la temporada passada, el Barça s’enfrontava a un rival d’entitat que la propera temporada serà equip d’Eurolliga (dret que es va guanyar la temporada passada després de finalitzar la lliga en segona posició). 

La intensitat i el ritme alt, les claus

El duel es presentava com un repte per al Barça i com una prova per al conjunt francès que havia començat la seva activitat 10 dies abans (les locals només havien realitzat dues sessions d’entrenament) i que, a priori, era molt superior. 

Tot i que en els primers minuts les visitants es van situar per davant en el marcador, un triple de Llobet i una acció al contracop van permetre al Barça situar-se només un punt per sota a l’equador del primer parcial (9-10).

Sota la direcció de Salomé García, el Barça va deixar sobre el parquet grans minuts, mentre que un triple en els últims segons d’Ana Alonso, van permetre a les locals situar només dos punts per sota del Montpeller al final del primer quart (17-19).

Amb el pas dels minuts, les noies dirigides per Isaac Fernández van veure que necessitaven donar molt de ritme al partit per tal d’igualar la balança, i així ho varen fer. La intensitat i el ritme alt van fer embogir el matx que va entrar una fase de moltes pèrdues de pilota i algun que altre atac sense gaire sentit. Al descans, l’enfrontament seguia amb avantatge de les visitants però amb un Barça viu i amb opcions: 31-40.

Derrota amb bon sabor

Després del pas pels vestuaris, i d’un descans merescut que va donar més oxigen als atacs erràtics del final segon període,  el Barça va seguir pressionant a un Montpeller que no va trobar-se còmode en estàtic, incapaç d’aprofitar la superioritat física i que veia com Itziar Llobet a cop de triples situava a les catalanes a només dos punts al final del tercer quart (51-53).

Així i tot, les “Gazzelles” (com es fa anomenar el Montpeller) van acabar per imposar-se en el tram final després de diversos contracops que van obrir una diferència de 9 punts (61-70) a dos minuts del final, insalvables per un Barça que va acabar caient, amb molt bones sensacions, per 63-75.

Debut de 7 blaugranes 

Després del partit el tècnic blaugrana, Isaac Fernández, va mostrar-se molt satisfet per l’actuació del seu equip i en especial per les bones accions que les seves jugadores havien estat capaces de generar i més tenint en compte que era el primer partit d’un Barça que comptava amb set cares noves.

Barça CBS@FCBbasket_femBenvingudes a casa! / Welcome home!

#ForçaBarça

Mostra la imatge al Twitter

De fet, l’enfrontament davant el Montpeller va ser el debut de sis de les set incorporacions del Barça (Carolina Guerrero no va jugar per unes molèsties), el qual ja prepara el seu pròxim partit de pretemporada davant l’Spar Citylift Unigirona, duel que es jugarà dissabte (19h) a Camprodon.

Deixa un comentari