El Barça CBS Sotscampió de Catalunya Infantil Femení Preferent

0
1535

Femení Sant Adrià s’imposa al Barça CBS a la final de Llançà i es proclama campió del Campionat de Catalunya Infantil Femení Preferent.

El Pavelló Municipal de Llançà ha estat l’escenari, aquest dissabte 25 i diumenge 26 de maig, de la Final a Quatre del Campionat de Catalunya Infantil Femení Preferent organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol juntament amb el Club Bàsquet Grifeu-Llançà amb SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ A, CLUB NATACIÓ SABADELL A, BARÇA CBS A CITYLIFT GEIEG UNIGIRONA A com a protagonistes.

L’SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ As’ha proclamat nou campió de Catalunya Infantil Femení en superar a la final disputada aquest diumenge 26 de maig al BARÇA CBS A per un 48-20. El conjunt lila entrenat per Toni Palléaccedia a la final en doblegar al CITYLIFT GEIEG UNIGIRONA A de Màrius Mora a semifinals per un 67-56. D’altra banda, les blaugranes dirigides per Pere Sancerni eren finalistes després de vèncer al CLUB NATACIÓ SABADELL A dirigit per Marc Torres per un 47-55 a la 2a semifinal.

Foto: Eladio Rueda

Foto: Eladio Rueda

En el partit pel 3r i 4t lloc la victòria final ha estat del GEiEG UniGirona en imposar-se al CN Sabadell per un ajustat 56-52. Els tres primers classificats del Campionat de Catalunya Infantil Femení Preferent accediran a l’estatal de clubs Infantil que es disputarà a Galícia del 9 al 15 de juny.

SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ A arribava com a líder invicte de la fase regular del C.C. Infanti Femení Preferent després d’haver sumat 14 victòries en les 14 jornades disputades. Tot i que a la fase prèvia van perdre dos partits i van finalitzar en primera posició amb només un triomf de marge respecte al CLUB NATACIÓ SABADELL A, la segona fase va ser de color lila amb aquest ple de vicòtires. Les de Sabadell, per la seva banda, accedien a la Final a Quatre amb 11 partits guanyats i 3 derrotes, per davant del BARÇA CBS A (3r classificat amb un balanç de 8-6). El quart bitllet per aquesta fase final va ser pel CITYLIFT GEiEG UNI GIRONA A amb un balanç igualat de 7 victòries i 7 derrotes.

Foto: Eladio Rueda

Foto: Eladio Rueda

Classificació Final C.C. Infantil Femení Preferent:

1r SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ A
2n BARÇA CBS A
3r CITYLIFT GEIEG UNIGIRONA A 
4t CLUB NATACIÓ SABADELL A 

Darrers campions C.C. Infantil Femení Preferent:

2017-18 Basket Almeda 1
2016-17 Snatt’s Femení Sant Adrià
2015-16 Snatt’s Femení Sant Adrià
2014-15 Snatt’s Femení Sant Adrià
2013-14 Hidropolivital Almeda
2012-13 UniGirona CB
2011-12 UE Mataró
2010-11 Femení Sant Adrià
Veure historial temporades anteriors (clickant aquí)

Deixa un comentari