LF2; El Barça CBS aposta per Isaac Fernandez

0
1610

El Barça CBS aposta per Isaac Fernandez; El tècnic ha renovat per una temporada més després d’un any històric

Isaac Fernandez, el tècnic va crear un equip revelació a la Lliga Femenina 2, i continuarà una temporada més dirigint l’equip de Sant Feliu de Llobregat. Després d’un any històric el tècnic ha acceptat l’oferta de renovació que li va oferir el President Josan Daban:
“Hi estic molt a gust i el repte és majúscul ara també amb les cadets i la Selecció Espanyola”
.

Objectiu una nova participació en unes noves fases de play-off  la temporada 2019/2020. “Renovarem unes quantes jugadores bàsiques, (Regina Aguilar i Laura Soria lesionades de llarga durarda, les primeres) i incorporarem jugadores amb talent i molt potencial”.

La setmana vinent incorporació a la Selecció Espanyola per preparar l’Europeu de Riga. Molts éxits Isaac!

Deixa un comentari