Cadet A, Quartes al Campionat de Catalunya Cadet Femení Preferent

0
1245

No ha pogut ser, ahir va tocar creu. Després de donar-ho tot, de no deixar res per assolir els vostres somnis, l’esport ens ha negat allò que tant volíeu. Pel club és un orgull tenir-vos i disfrutar cada setmana dels vostres somriures, de la vostra implicació, de la vostra energia. Tornarem més forts, seguirem treballant i gaudint amb vosaltres i tornarem a fer bàsquet de molt nivell. No ens rendim, tornarem a aixecar-nos, totes juntes i més fortes.
Sou un exemple. Endavant! #ensenlairem

Gràcies famílies, per la vostra implicació i recolçament.

Gràcies Sergi, Arnau, Xavi i Julia.

Gràcies Maria, Erika, Laia, Julia, Paola,Ona, Dami, Andrea, Nora, Ale, Lucia, Paula, Maria, Nuria, Irina, Anna.

Estadística 2a semifinal

A la segona semifinal, l’SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ A va completar una esplèndida remuntada a la segona part per accedir a la final en doblegar el BARÇA CBS per 65-59. Les barcelonistes van dominar amb total claredat els primers vint minuts, arribant a tenir una màxima diferència de 10 punts (22-32), fregant la botzina d’un segon quart que es va tancar 26-34. No obstant, el guió de matx va canviar radicalment a partir de la represa, moment en què les adrianenques van imposar la seva llei per capgirar ràpidament la dinàmica anterior. Un tercer quart tenyit de lila (17-7) va desembocar a un frec a frec final als deu darrers minuts, en què les de Sant Adrià van assegurar la seva plaça a la final. Txell Alarcón va sobresortir com a figura local amb 17 punts i Erika Aspajo va esdevenir la referència ofensiva visitant, alçant-se fins als 20 punts.

Estadística 3r i 4t lloc

La tercera posició del Campionat de Catalunya Cadet Femení Preferent 2018-19 ha estat finalment pel BASKET ALMEDA 1 en imposar-te en el partit pel 3r i 4t lloc al BARÇA CBS per un 57-48. El conjunt de Cornellà de Llobregat ha aprofitat un bon inici de partit, gràcies a un parcial de 7-0, per dominar un matx que sempre ha liderat. Les blaugranes però, s’ha apropat en diferents ocasions a les jugadores de l’Almeda però sense arribar en cap moment a capgirar el marcador. Per part de l’Almeda han destacat Alba Barneda i Agar Farres amb 15 i 11 punts respectivament. Per part del Barça, la màxima anotadora ha estat Paula Abad amb 10 punts.  

Deixa un comentari