LF2; El Barça CBS posa punt i final al play off amb una altra derrota contra el CB Clarinos (58-71)

0
271

Barça CBS vs Ciudad de los Adelantados (58-71) / Estadístiques

El Barça CBS de Isaac Fernandez va posar punt i final al seu primer intent per fer-se un lloc en la Lliga Femenina. I ho va fer amb un sabor agredolç d’un planter que malgrat intentar-lo es va d’aquest playoff sense guanyar cap partit però amb un joc espectacular.

Ahir una derrota per 58-71 contra el CB Clarinos en un partit molt disputat contra un dels favorits per l’ascens a la Liga DIA, Això sí, les locals se ho jugaven tot i el Barça CBS, amb res en joc després que Leganés va guanyar el seu partit contra el Celta. El Barça CBS haurà d’esperar a una altra ocasió

Les jugadores catalanes van demostrar que volien la victòria i van lluitar per ella fins i tot quan un mal inici del partit  feia preveure una victòria còmoda per el CB Clarinos al seu pavelló. 11 -21 al primer quart per les de La Laguna.

El segon quart reacció blaugrana que va atansar el marcador  amb una millora defensiva i encert al tir exterior parcial favorable de 20 – 16 en el segon període per anar al descans 31 – 37 favorable al CB Clarinos.

El tercer període va ser de nou local amb Irena Matovic molt encertada al tir de 3, i el Barça CBS amb poc encert en el tir el parcial va ser 10-16 per encarar el darrer quart amb menys 12punts   (41 – 53)  

El partit es va igual al darrer quart però  sense premi final, els darrer dos minuts van ser locals  gran partit de joc interior, amb una gran Lola Pendande  que va fer el seu millor partit de la Fase Final

#FaseAscensoLigaDia |

Barça CBS 58-71 Ciudad de los Adelantados

El @FCBBasket_fem tancava la fase amb derrota, i continuarà competint a #LF2 el curs vinent.

La #FaseAscensoLigaDIA se rinde a la histórica Anna Boleda #14

✅  La exterior del @FCBbasket_fem, coronada como la máxma anotadora en la historia de la Liga

⛹‍♀ #FaseAscensoLigaDIA: Anna Boleda recibe el cariño de la #LF2 en su último encuentro de la temporada

✅ La exterior del @FCBbasket_fem fue coronada como la máxma anotadora en la historia de la Liga

👏 Gran actuació del Barça CBS, Gràcies equip, gràcies afició. Som i serem molt grans. Tornarem !

😉 Felicidades a la organización i suerte @celta @cbclarinos @campus i @cbalmeria

🔵🔴 #ForçaBarça

Deixa un comentari