Josan Daban; “Fa 10 anys ¡!! De Azpeitia a la Laguna de Nord a Sud”

0
1005

Fa 10 anys ¡!! De Azpeitia a la Laguna de Nord a Sud

Quant suport rebut quantes ganes d’agraïments i la por de no acabar amb èxit, quan l’èxit és estar on estem.

Molt de treball i esforç des de l’any passat i tota aquesta temporada tant per part de la junta directiva, F.C. Barcelona i entitats col·laboradores, com sobretot del públic santfeliuenc per estar aquí.

Quan l’any passat es va iniciar el gran repte de competir a lliga femenina 2 (després del inigualable any a Copa Catalunya)  tots teníem l’esperança de poder salvar la categoria i donar un altre any de bàsquet de nivell a la ciutat però la duresa de la competició va fer que aquest primer any fos dur i exigent al segon tram de la competició, Mateo Rubio em deia, “Josan partido a partido pero sobre todo disfrutalos”

Finalment, després d’una segona volta plena d’incidents, es va aconseguir el dificilíssim objectiu que tots ens havíem marcat a principi de temporada: la permanència i sisenes a la classificació final.

Així doncs, encaràvem un segon any amb il·lusions renovades i l’objectiu de consolidar definitivament la categoria de la mà del Barça de Bàsquet, ara amb l’Isaac Fernández com tècnic. D’aquesta manera, després de tot un any durant el qual, tot i ser dur, hem  gaudit del joc de l’equip, no només hem aconseguit els objectius que ens havíem proposat sinó que a més hem arribat al mes d’abril amb opcions mereixent un premi immens: Les fases d’ascens.

És un bon moment per mirar enrere i veure d’ on venim i on som ara, i és just que arribats a aquest punt reconeguem que aquesta gran fita és cosa de tots, és un premi merescudíssim per a tota l’afició col·laboradors de l’entitat, patrocinadors, jugadores i junta directiva amb el suport  diari  del F.C. Barcelona.

Ahir l’Isaac me deia “ho competirem, lluitarem cada minut, partit a partit Josan”

Ens queda gaudir d’aquesta setmana  Molt orgullós de tornar a viure aquests moments amb la família del CBS i Barça CBS.  

Deixa un comentari