LF2; El Juan Carlos Navarro es va vestir de gala i El Barça CBS fa història classificant-se per al ‘play-off’ d’ascens a la Lliga Dia (74-63)

0
1646
BARÇA CBS19152317
OSÉS CONSTRUCCIÓN ARDOI12231414

Resultats i Classificacions

Només els valia la victòria i així ha sigut. El Barça CBS s’ha imposat per 74-63 a l’Osés Construcción Ardoi a l’última jornada de la Lliga Femenina 2. Les blaugranes es classifiquen, per primera vegada, per al ‘play-off’ d’ascens a la màxima categoria: la Lliga Dia.

Tot va començar be, el Palau JCN ple i els aficionats amb molta il·lusió i amb moltes ganes de veure bon bàsquet, Feia autèntic goig, i va ser molt emocionant, veure gran part de les grades amb els colors blaugranes, Presencia de la Regidora d’Esports Lourdes Borrell,

El primer quart va ser de domini de les d’Esaac Fernandez per acabar el primers deu minuts cinc punts per sobre (21-16), les blaugranes s’han vist superades al segon quart i han marxat al descans un punt per sota (34-35), amb una millora de joc visitant de Aitor Alonso

Despres del descans de nou domini local, la reacció amb un joc molt presionant i provocan recuperacions de pilota i cistelles rapides (57-49). Finalment, el marcador del pavelló Joan Carles Navarro ha situat el 74-63 definitiu que certifica l’accés a la fase final.

Amb 17 victòries i 9 derrotes, el Barça CBS acaba la fase regular del grup A com a quart classificat i disputarà el ‘play-off’ d’ascens d’aquí una setmana i mitja a Tenerife.

⛹‍♀ #LF2: La #FaseAscensoLigaDIA te ja els vuit equips classificats

GRUP 1
1⃣ @Celtabaloncesto
2⃣ @CBClarinos
3⃣ @basketleganes
4⃣ @FCBbasket_fem

GRUP 2
1⃣ @CDPromete
2⃣ @CBArosLeon
3⃣ @iraurgisb
4⃣ @cbalmeria

Horari del partits : Dijous /Divendres i Dissabte

12.00 Grup 1

16.00 Grup 1

18.15 Grup 2

20.15 Grup 2

Diumenge:

18.00 1º Semifinal

20.00 2º Semifinal

Juan Carlos Navarro no va fallar a la cita !

Deixa un comentari