El bàsquet femení guanya i es jugarà el play-off en l’última jornada

La victòria de les blaugranes, sumada a la derrota de l’Ardoi, converteix en una final l’últim partit de la fase regular

El tècnic del Barça de bàsquet femení, Isaac Fernández, no ha pogut amagar l’alegria al veure la situació en què es troba el seu equip a una jornada per al final de la fase regular. Després de fer els deures d’aquest cap de setmana -imposant-se al Maristas Corunya per 66-90-, les blaugranes dependran d’elles mateixes en l’última jornada gràcies a la derrota de l’Ardoi a la pista del Patatas Hijolusa.

El Barça i el mateix Ardoi es veuran les cares la propera setmana en un partit que serà a cara o creu i que es disputarà al Juan Carlos Navarro.

Una situació que les blaugranes s’han treballat de valent, ja que des de fa diverses jornades han pressionat tant l’Añares Rioja com les de Zizur per poder passar-les a la taula.

Primer guanyar

El Barça ha tornat a fer una gran exhibició de bàsquet, en aquesta ocasió a la pista del Maristas Corunya, davant d’un equip que necessitava guanyar i empès per la seva afició. El partit ha començat amb molt d’encert per part de les blaugranes i amb una gran fluïdesa en el joc visitant.

Les locals però, han resistit fins al descans gràcies al paper de Pounds i Pérez, les quals han acabat anotant 20 i 25 punts respectivament. De fet, a l’inici del tercer període el Corunya s’ha acostat en el marcador, però amb paciència el Barça ha acabat decantant la balança. Dos triples de Boleda han tornat a situar la diferència de 10 punts i a dinamitar l’intent de remuntada local.

Es guanyen el dret a somiar

“A principi de temporada signava estar en aquesta situació, potser per innocència però perquè érem conscients que teníem un equip molt jove i que el nostre objectiu no era un altre que consolidar-nos a l’LF2”, ha assegurat Isaac Fernández, tècnic del Barça, després del partit.

Tot i la revolució que va viure el Barça de bàsquet femení a l’inici de temporada, el conjunt català sempre ha estat flirtejant amb les posicions de play-off i per això Fernández considera que, tant si es guanya com si es perd, “res pot tacar el que ja hem aconseguit, que té un valor incalculable”.

L’única nota negativa ha estat la lesió de Laura Sòria, que ha hagut de retirar-se del partit per una possible lesió al genoll. Una baixa que se suma a la de Regina Aguilar, que es va lesionar, també al genoll, en el partit davant el Lima.

Per contra, Fernández ha volgut remarcar que “avui totes hem fet un gran partit; crec que després de 25 jornades ningú de l’equip ha baixat del carro, sinó tot el contrari, quan hem necessitat gent que ha tingut menys minuts sempre hem pogut comptar amb elles”.

El partit entre el Barça i l’Ardoi es jugarà el proper dissabte a les 19h.

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *