Un Barça CBS de deu guanya gràcies a una Regina Aguilar de matrícula

BARÇA CBS7756AD CORTEGADA
BARÇA CBS vs A D CORTEGADA 17-12; 15-14; 11-13; 34 -7

La base blaugrana ha signat una espectacular actuació anotant 7 triples i registrant un 26 de valoració

Resultats i Classificacions

Victòria balsàmica per al Barça CBS, que recupera el camí de la victòria després de quatre jornades complicades. Les blaugranes s’han imposat, en un enfrontament molt igualat, al Cortegada. De fet, les visitants han resistit davant l’efectivitat local fins que Regina Aguilar, MVP del partit, ha aparegut en l’últim període.

L’inici de partit no ha estat el millor per al Barça que, tot i tancar el primer període amb un petit avantatge de cinc punts (17-12), no ha pogut trobar la seva millor versió. Després del descans, al qual s’ha arribat amb el marcador de 32-36, les blaugranes han fet una passa endavant i han augmentat el ritme de joc.

Al final del tercer període, el partit seguia completament obert (43-39), però en els últims 10 minuts ha aparegut una estel·lar Regina Aguilar per trencar amb el guió viscut fins al moment. Amb cinc triples en l’últim període (7/11 en triples), que l’han fet arribar fins a l’escandalosa xifra de 28 punts, la base blaugrana ha acabat donant la victòria a les de Sant Feliu, que han anotat 34 punts en el quart parcial. De fet, Aguilar (26 de valoració) s’ha quedat a només dos triples del rècord històric de l’LF2 i a tres del rècord de la Lliga Femenina (el té Patricia Cabrera, jugadora del Star Center Uni Ferrol).

Després del partit, la ’13’ del Barça ha assegurat que “portava diversos partits on em costava anotar i avui m’he pogut alliberar”. A més, Aguilar ha bromejat reconeixent que “estaria bé estar sempre en aquests registres…”.

En relació amb la victòria, l’MVP del partit ha recordat que “avui era important guanyar, però hem de seguir complint”. En aquest mateix sentit el tècnic blaugrana, Isaac Fernández, ha remarcat que “avui necessitàvem guanyar, ja no només per la classificació, sinó que també ho necessitàvem per millorar les sensacions”.

Proper partit
23/03/2019 17:45


LIMA-HORTA BARCELONA  vs  BARÇA CBS*

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *