Anna Boleda: la història d’una jugadora històrica

0
1161

La veterana jugadora del Barça CBS va rebre dissabte i diumenge al Palau Blaugrana el reconeixementdel club pel rècord històric d’anotació i els 300 partits a LF2

“Sempre anem a veure-la, sigui a casa o fora”, assegura Jordi Boleda, el pare de la protagonista d’aquesta història. Una afirmació que de ben segur pare i mare -perquè ella, la Rosa Colet, tampoc hi falta mai a la cita amb el bàsquet.

El rècord d’anotació
Més enllà de les matemàtiques aplicades, dels 4.766 punts que acumula la blaugrana al llarg de la seva carrera, 4.445 són a Lliga Femenina 2, una xifra que fa set jornades va establir un nou rècord històric d’anotació (superant els 4.372 d’Erika Gómez Losada).
Per aquest motiu, el club va homenatjar aquest cap de setmana a la capitana del Barça CBS. Al descans del partit entre el Barça i el Patatas Hijolusa, la de Sant Feliu va rebre l’ovació del pavelló Juan Carlos Navarro, així com una placa i una samarreta commemorativa. A més, el diumenge Boleda també va rebre el reconeixement del club a la llotja del partit entre el Barça Lassa i el Burgos. Per als pares de la històrica jugadora, “és el reconeixement a tota una carrera, s’ho mereix i per a nosaltres és una satisfacció tenir una filla com ella”.
Un reconeixement a la història d’una jugadora de bàsquet, però, recordin, que podria haver estat d’una gimnasta.

Deixa un comentari