LF2; BARÇA CBS vs PATATAS HIJOLUSA 56 – 67– : Derrota malgrat un bon final

BARÇA CBS                        10          15          14          17

PATATAS HIJOLUSA        21          16          13          17

Malgrat un gran final de partit,  el Barça CBS no pot superar el ritme de les de León

El Barça cercava el seu primer triomf al mes de Març i trencar la ratxa de partits perduts a  la LF2 amb la visita del Aros de León al Palau Juan Carlos Navarro . Les de León començaven amb un alt nivell de joc, i el control del temps del partit, cap possibilitat per les joves blaugranes  de obtenir la victòria

Fatídic primer quart

El primer quart decideix amb un espectacular joc del Aros, Cohen 24 punts, Natalia Lopez 16 punts i 27 de valoració, i el magistral joc de Canella i Conde van decidir el matx als primers 10 minuts. (10 – 21 )

La igualtat al marcador

Al segon quart el Barça CBS sortia concentrat i  la igualtat al marcador i al joc era el signe que dominava  en aquets 10 minuts (15-16), al descans les de Moses arribaven dominant per 25 a 37.

S’escapa el triomf

La situació no millorava a la represa. El León es mostrava ferm i mantenia l’avantatge  a l’equador del tercer període. Les del Aros dominaven el ritme del partit i tancaven el quart guanyant per 39 a 50.

Els visitants continuaven mantenint la distància i el control del joc en el darrer quart. Els intents blaugrana per reduir la diferència no eren fructífers, i el Patatas Hijolusa (Aros de León) tenia el partit al terreny que volia.

Aquí podeu consultar les dades del Barça CBS vs Aros de León (56-67).

Proper Partit BARÇA CBS – AD CORTEGADA       16/03/2019        16:00

El cap de setmana ens deixa el debut de Mar Pacheco, jugadora del junior, amb el nostre primer equip.
Enhorabona Mar !!!

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *