LF2; Derrota a Galdakao i setmana per trencar la mala ratxa (61 – 47)

0
1423

GDKO IBAIZABAL vs BARÇA CBS 61 – 47 Estadistiques

GDKO IBAIZABAL  13      15      16      17

BARÇA CBS           15      10      12      10


Partit marcat per les baixes de Xènia Artiga i Lola Pendande, el primer quart va ser esperançador amb grans moments de joc, que obté un primer avantatge davant un dels ‘grans’ de la LF2.
Les locals de menys a més es van imposar la resta de períodes al nostre equip, que malgrat tot contínua competint per les fases d’ascens. Una altra setmana dura, amb Xènia entre cotons,i Lola fora de joc durant un mes, per oblidar la tercera derrota consecutiva i la visita difícil del Aros de León.

El segon quart les locals ven dirigides per la catalana Maria Barneda amb 16 punts i amb una gran lectura del partit, en tot moment va perdre bones decisions i li va donar la volta al partit. L’ Ibaizabal va dominar el rebot defensiu i ofensiu que li donaven a les locals sempre un mínim de segones opcions d’atac. Bones accions ofensives, de Ferris que va estar molt activa juntament amb España i Barneda.
Al descans 28 -25 esperançador.
Les locals molt bé enrere, solides, tancat molt be el rebot i sense donar segones opcions, I provoca’n pèrdues de pilotes, a les d’Isaac Fernández. 44 – 37 al final del 3r quart.
El darrer quart va ser més del mateix un voler i no poder, i millor joc local.

La temporada li resten sis partits i malgrat la irregularitat, tot esta igual i amb 4 partits al JCN i dos fora, el play off, està difícil però les opcions són les mateixes.

Deixa un comentari