Barça CBS – CB Arxil : S’imposa l’experiència (69-78)

0
1389

BARÇA CBS – C.B. ARXIL 69-78

Estadistiques

Les galleges dominen el ritme del partit i s’enduen el triomf del Juan Carlos Navarro

Dos equips situats a la part alta i la part baixa de la taula es trobaven al Juan Carlos Navarro amb fam de sumar un triomf. Les blaugranes no van poder contrarestar el ritme visitant  i les dones del Arxil  entrenades per  Maite Méndez van aconseguir el seu sisè  triomf de la temporada

El ritme és gallec

El Barça CBS va entrar progressivament en el partit. En un inici marcat d’encert ofensiu i on dominaven les blaugranes 21 -16 al primers 10 minuts

Seguint el ritme que havia assolit a la fi del primer quart, el Barça CBS marxava 10 punts en el minut 15 de partit. Les  locals han seguit dominant el marcador, per arribar al descans amb un 38 a 29.  

En el tercer quart les galleges de la ma de la ex blaugrana Gal.la Merstres i de la americana Casandra Oursler recuperaven sensacions,  i un basquet  d’alçada, l’experiència va ser decisiva en aquest quart amb parcial de 8 -24 per les galleges, (46 – 53)

Al darrer quart, de nou, la sortida del Arxil  les hi va donar distància en el marcador, amb gran encert ofensiu de tots dos conjunts. El ritme va continuar sent visitant i les  diferències eren insalvables i el partit finalitzava amb el 69 a 78

Proper partit

GDKO IBAIZABAL – BARÇA CBS   *-*         02/03/2019        18:30

Deixa un comentari