‼🍩23/02 TACA’T PEL CÀNCER INFANTIL‼ Col·labora amb la teva coca o pastís

‼🍩23/02 TACA’T PEL CÀNCER INFANTIL‼

Col·labora amb la teva coca o pastís 🍰🥧🥮 T’esperem a partir de les 17:30h al JCN!!!!

#xocolatadasolidaria @SJDbarcelona_es

@ajsantfeliu @fetasantfeliu @Radio_SantFeliu

Benvolguts/benvolgudes,

 • El dia 15 de febrer Ă©s el DIA INTERNACIONAL DEL CĂ€NCER INFANTIL
 • Cada any es diagnostiquen uns 1.200 nous casos de cĂ ncer infantil a tot
  · El càncer infantil és molt diferent del d’adults. No es pot prevenir i la recerca és l’única via per avançar.
  · Gràcies a la recerca, actualment es curen un 80% dels casos, però per a molts nens i nenes la medicina encara no té cap solució. El 20% dels infants afectats no supera la malaltia.
  · Un nen no és un adult petit. Necessita fàrmacs i tractaments específics per lluitar contra la seva malaltia, però no és rendible desenvolupar
  · La immensa majoria dels recursos públics i privats que es destinen a la investigació del càncer se centren en el càncer d’adults, mentre que els nens són els grans oblidats.
  · L’Hospital Sant Joan de Déu disposa d’un laboratori d’investigació del càncer infantil, format per un equip de més de 30 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades d’entitats i persones solidàries que el fan possible.

I sĂłn aquestes raons i la necessitat que la investigaciĂł no s’aturi per manca de mitjans econòmics, que us
proposem una manera “dolça i senzilla” d’aconseguir fons per al laboratori d’investigaciĂł. Es tracta d’organitzar un berenar solidari i contribueixin a fer que la investigaciĂł continuĂŻ endavant; alhora que es fomenta la continuar lluitant contra aquesta malaltia i es donarĂ  a conèixer la tasca que es realitza en el camp de l’oncologia pediĂ trica a l’Hospital Sant Joan de DĂ©u.

L’import obtingut es destinarĂ  Ă­ntegrament a aquesta causa i s’ingressarĂ  directament en un compte de titularitat d’aquest hospital.
Si us agrada la idea i esteu interessats a col·laborar envia correo josan.daban@cbsantfeliuenc.com , necesitem Xocolata, Galetes, i el teu ajud i sobre tot el teu  somriure !!!

Esperem comptar amb vosaltres!
GrĂ cies per endavant
Cordialment
Associacions impulsores de la Xocolatada SolidĂ 

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *