LF2; El Barça CBS supera  el CBF Cerdanyola i suma una nova victòria (44 – 59)

0
1292

Parcias 8-14; 10-16; 17-10; 9-19

Estaditiques

Resultats i Classificacions

Les blaugranes es mantenen en posicions de play off després de guanyar aquest cap de setmana a Cerdanyola, aquesta setmana a debutat Marta Neira jugadora del Júnior Pref.
Victòria del Barça CBS a la pista del Cerdanyola que situa a les blaugranes amb dotze victòries i 4 derrotes. El conjunt dirigit per Isaac Fernández va trobar-se amb un conjunt local molt ben plantat des de l’inici de partit, un fet que afegit a les tres lesions de l’equip (Lola, Curto i Beatrice) va privar de les rotacions habituals. El joc no era fluid, amb perdues de pilotes i errors no forçats en el tir, 8- 14 al marcador en el primer període.
El control al marcador era clar, però el ritme de joc no era bo, però poc a poc el Barça CBS va anar agafant avantatge, 12 punts al descans, i 18- 30 en l’electrònic.
Pas enrere en el tercer període
A la represa el CBF Cerdanyola va fer una passa endavant. van agafar un el coixí dels primers vint minuts es va reduir a 4 punts i un parcial favorable a les locals de 17 – 10 per atansar el matx. 35 – 40 als 30. Ja en l’últim període el conjunt blaugrana, amb Boleda, i Baraut molt encertades al partit d’avui, va rematar la feina ampliant a poc a poc la diferència que va situar-se en els 53 punts al final del partit (44-59).

Entre les destacades del Barça, es troben Boleda i Baraut (amb una valoració de 15) i Aixa Wone i Dixon (amb una valoració de 8).

Proper Partit

BARÇA CBS – ADVISORIA BOET MATARÓ *-* 09/02/2019 18:00

Deixa un comentari