LF2; El Barça cbs mostra la seva millor versió davant el Segle XXI (45 – 71)

0
1375
El conjunt dirigit per Isaac Fernández va superar amb claredat a l’equip de la federació per sumar l’onzena victòria de la temporada

El Barça CBS es va fer gran a la Blume. Les blaugranes es van imposar amb claredat al Segle XXI per 45-71, en un partit en el qual el conjunt dirigit per Isaac Fernández va mostrar el seu millor joc.

Espectacle des d’un inici, tant ofensiu com defensiu, el que van donar les blaugranes, que al final del primer període ja dominaven per 12 punts (7-19). Amb una lectura perfecte del joc de les rivals, les de Sant Feliu van ser capaces de desactivar a Helena Pueyo que, tot i la defensa mixta del Barça, va acabar anotant 16 punts. El Barça CBS però, amb un joc molt més col·lectiu, va dominar tots els aspectes de l’enfrontament, i va fregar la diferència de 30 punts en molt moments del partit.

De les blaugranes cal destacar l’actuació de Mamen Blanco que amb 13 punts (3 de 4 en triples), va ser la màxima anotadora d’entre les blaugranes. També destaquen els 14 de valoració de Boleda, amb 12 punts i 4 de 6 en triples, així com els 14 de valoració de Xènia Artiga (9 punts i 5 rebots).

Mantenint la zona de play off

Amb onze victòries el Barça de bàsquet femení es consolida en la quarta posició, tancant les posicions de play off. Per sota, queda l’Añares Rioja a dues victòries, més l’average particular.

Per davant, la cosa segueix molt igualada. L’Osés es queda en segon lloc amb 13 victòries, seguit del Patats Hijolusa amb 12. L’únic que segueix intractable és el Celta que suma 15 victòries 15 jornades disputades.

Porper partit :

CBF CERDANYOLA – BARÇA CBS 2/2/19 18:30

 

Resultats i Clasificació 

Deixa un comentari